[]

arizalar apartmani

Merhaba, yan binanin bahce katina yeni tasinan ev sahibi, bahcelerindeki kocaman, bir kismi da bizim bahceye dogru sarkmis olan agaci kesip iki kisinin falan zor kaldiracagi dali yapragi pisligi bizim bahcede dustugu yerde birakmis. Simdi ben sinirden bu tiplerle guzel orijinal bir tanisma yapmak istiyorum nasil bir teknik seceyim? Tesekkurler.




 
Zabıta çağır beraber çay içmeye gidin


  • mukon  (31.08.14 23:15:12) 
usenme 3 kisi topla. gidin o dali alin adamin arabasinin onune koyun park yerinden cikamiycak sekilde. uzerine de yan binanin bahcesinden sevgilerle diye not birakin. deli olsun.

yok ben yapici bir bireyim, insanlarin icindeki iyilige inaniyorum diyorsan git kapisini cal. elini sik tanis memnun oldum de, guler yuzle derdini anlat. insanlar boyle beklenmedik guler yuzluluge genelde olumlu tepki veriyor, belki dersini alir.
  • gerard  (31.08.14 23:28:39) 
Lan gidin bi söyleyin nazikçe önce.
Nasıl insanlar oldunuz oğlum?

  • godless frog  (31.08.14 23:33:54) 
Enayikikte bir numara oldugum icin bana kalsa ben ugrasip didinip temizlerim orayi ama bu apartmanin butun sakinleri oyle kaba ve dusuncesiz ki guleryuz falan gostermek istemiyorum. Kesmissin dusmus iste insan olan onu orada birakir mi


  • i-pek  (31.08.14 23:39:14) 
Önce uygun bir üslubla rahatsızlığınızı dile getirin.


  • Piukh  (31.08.14 23:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.