[]

Benexol B12 250/250/1 mg

Bu vitamini aklıma geldikçe atıyorum. Geçen bi gece yatmadan önce aldım, ve ilk defa uyanmam gereken vakitten önce uyandım, tabi tekrar yattım o ayrı.
Şimdi ben bu hapı, yatmadan önce 2 adet alsam ne olur. Ve gerçekte nasıl kullanmam gerekiyor.



 
daha dinç ve erken uyanmak için yine B vitaminin bir türevi olan (bkz: arcalion) kullanabilirsiniz.


  • mea maxima culpa  (31.08.14 21:54:42) 
eğer vücutta b vitamini eksikliği varsa halsizlik, çabuk yorulma, unutkanlık vb. olabilir. dolayısıyla bu vitamini yeteri kadar aldığında o şikayetlerin azalabilir. ama bu bir gece alınan iki tabletle mümkün olmaz. yani o gün erken uyanacağın gelmiştir. psikolojik bir durum olsa gerek.

normalde karaciğer/böbrek yetmezliği olmayanlara doktor bir kaç hafta için 1 tablet falan reçete eebilir. ya da doktor kişiye ne kadar uygun görürse artık. ve kan seviyeleri normal düzeye gelince de hasta bunu bırakır. yüksek düzeyde de b6 vitamini içerdiğinden karaciğeri yorabilir, uzun süre ve yüksek dozlarda kullanmamak gerekir.
  • merena  (31.08.14 22:58:40) 
valla denk gelmiştir bence.

bol bol meyve sebze ye.
  • siradisi00  (01.09.14 00:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.