[]

basketbol uzmanları! ABD'den 37 sayı fark yer miyiz?

tempobet 37 sayı handikap açmış. inanılmaz fazla değil mi bu ya? finlandiya 60 yedi, son yıllarda gelişim gösterdiler eyvallah ama finlandiya sonuçta. bizim takım da yaşlandı, yeni zelanda'yı zar zor yendi ama ne bileyim 37 çok değil mi?

1,92 oranı var saldırayım mı ne dersiniz? 40 dakikada 37 sayı fark yenir mi? gerçi bizim hücum iyi değil. 65-70 atsak... 100 yer miyiz ki?


 
yeriz bence


  • fallthepieces  (31.08.14 20:33:19) 
@cesario, orası zaten kesin. bahis için soruyorum :) ama oynamayacağım sanırım. 37 handikap çok fazla. amerika'ya güvenemiyorum. bizimkilere de güvenemedim şimdi, nette falan da herkes amerika geçer demiş. ne ara bu kadar dandik takım olduk biz ya.


  • pescador  (31.08.14 20:35:59 ~ 20:36:29) 
kesin yeriz.


  • tescillimarka  (31.08.14 20:40:16) 
bu faul işlerinde çok iyi ibneler ya


  • fallthepieces  (31.08.14 22:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.