[]

Apartman girişine park edenler nereye şikayet edilir ?

Yahu geçen elimde valizle bile geçemedim, o kadar yan yana ve sık parketmişler. zaten parkettikleri yer de kaldırım, garaj falan değil. Hiç mi anlamıyorlar, yarın bir gün bir hasta olsa oradan sedye geçmez, yangın çıksa itfaiye hortumu geçmez. Bayağı bildiğiniz apartman girişini bloke etmiş durumdalar, acil bir durum olsa ne kadar pahalıya mal olur yaptıkları bu hata. Sözün özü, nereye şikayet etmeli, ne yapmalı ?

Not: Bir de normal sokağa şu yere geçen demirlerden taktırmışlar, onu söküyorlar park etmek için, çıkınca da tekrar yerine takıyorlar, bu yasal mı yahu? Sonuçta orası kaldırım.


 
Bütün araçların sileceğini kır, ben denedim, %100 işe yarıyor! :)


  • paranoyak senarist  (31.08.14 19:30:07) 
haha, daha yeni taşındık, düşman edinmeyelim hemen.


  • nurigagarin  (31.08.14 19:31:28) 
Trafik ekiplerine şikayet et kafi. Adamlar ceza kesecek yer arıyor zaten, hemen icabına bakarlar.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (31.08.14 19:33:23) 
hayır bir de bu demir aleti sokağa takmaları nedir yahu ? Yasal mı bu ?


  • nurigagarin  (31.08.14 19:37:15) 
O demir alet yasal değil.


  • serafettinn  (31.08.14 19:47:00) 
eğer kapı önünde "park yapılmaz" işareti yoksa yapabileceğin bir şey yok.
çünkü kapı önüne park edilemeyeceğine dair benim bildiğim bir kanun yok, senin var mı?

  • siradisi00  (31.08.14 20:09:28) 
@siradisi00 o ne is ya, yani gelsin apartman girisini kapatsın ama "park yapılmaz" yazısı yok diye biz bir şey yapamayalım. Acil durumlarda ne olacak?


  • nurigagarin  (31.08.14 20:14:55) 
yazılı uyarıda bulun. bir daha birakırsanız bende çizik icerisinde bırakarım de.


  • all girls dream  (31.08.14 20:21:37) 
@divit bu tr de olmaz be, döverler itfaiyeciyi :)

@all girls dream aynen yarın bir önce yönetici ile konuşalım, sonra çizeriz.
  • nurigagarin  (31.08.14 20:25:53) 
Bir avuç kuş yemi alıp akşam aracın tavanına serpiştiriyoruz. En azından araba servisten çıkana kadar birkaç gün rahat edersiniz :)


  • animalman  (31.08.14 20:56:31) 
Kaldırıma onu taktıkları için belediyeyi, park ettikleri için polisi arıyorsunuz.


  • grgn  (31.08.14 21:17:06) 
valla apartman girişi göreceli bir kavram. burda yasayı konuşuyorsak ortada bir park yasağı yoksa sen polis de çağırsan zabıta da çağırsan hak iddia edemezsin.

insanların araçlarına zarar vermek gibi vandallıklar yapmayacağını öngörüyorum. yapsan dahi o gider ötekisi gelir, sonuç alamazsın.
  • siradisi00  (01.09.14 00:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.