[]

duyurunun güzin ablaları

taaa yıllar önce ayrıldığım eski sevgilim feysbuktan mesaj atmış. 4 yıldır hiç görüşmedik. ayrıldığımızda etmediği hakaret kalmamış, bıkmadan usanmadan günde onlarca kez aramış en sonu beni numaramı değiştirmeye zorlamıştı. şimdi kafasına esmiş diyor ki çok pişmanım vs vs nolur bana şans ver. şans vermek gibi bir durum zaten söz konusu değil. engelleyeyim mi ben bu elemanı yoksa mesajına cevap yazmayım ama öyle kalsın mı? engellersem iyice hırslanıp manyaga bağlar ya da böni önemsöyoo aslondo o do beni sövöyoo der ve fake hesaplarla rahatsız etmeye devam eder diye çekindim. ana bacı düz gidicem dellenip he. bi de şu ortak arkadaş olmayanlara aramalarda görünmeyi nasıl kapatıyorduk?




 
Cevap at bence. Ilgilenmiyorum de. Salakca seyler yazarsa da bas engeli.


  • madeleine elster  (31.08.14 03:42:56) 
bulaşma hiç


  • mymissingstars  (31.08.14 03:47:55) 
adam nası umutsuz bir durumda ki ta 4 yıl öncesine kadar el atmış. sana özel olduğunu düşünme, senden önce kaç kişiye gitti kim bilir o mesajın aynısından. "istemiyorum" diye cevap versen de vermesen de çok üstünde duracağını sanmıyorum, senden bir öncekine aynı mesajın gitmesine yol açacak, işini çabuklaştıracak sadece cevabın.


  • devilred  (31.08.14 03:49:59) 
görüştüğüm biri var de rahatla ya. yoksa durmuyolar.


  • seksen9  (31.08.14 04:37:20) 
mymissingstars + 1
En fazla 4-5. mesajda sıkılır, bırakır. O zamana kadar biraz agresifleşebilir lafları ama, seni cevaba ve dolayısıyla diyaloğa zorlamak amaçlı. "Böyle yabancı mı olacaktık. Bir cevaba bile layık değil miyim" vb ama kim taksın onu 4 yıldan sonra.

  • aychovsky  (31.08.14 05:10:42 ~ 07:11:34) 
Bu soruyu burda sormanin bir sebebi var. Onun cevabini verirsen bunun da cevabini verirsin kimseye ihtiyacin yok.


  • hkku  (31.08.14 05:46:15) 
Cevap yazma hiç. Tekrar mesaj atarsa da verme. Bi kaç mesajdan sonra engelle. Ama sakın yüzgöz olup cevap verme.


  • phoenixboy  (31.08.14 12:20:49) 
te allam hemen basmış feministler. bir erkek eski sevgilisine mesaj atıyorsa bu illaki tüm eski sevgililerine yazdığı, yokluktan delirdiği anlamına gelmez. bazen öyle bir an geliyor ki, üç saniye sonra "ne yaptım lan ben" diyorsun. ha dört sene sonra kendisine şans verilmesini isteyen adam kafayı çizmiştir bence, uzak durulması gerekir, ona katılıyorum.

bu denyoluğu çok yapmış bir erkek olarak sana tavsiyem hiçbir şekilde ses vermemen. aynen dediğin gibi, "seninle ilgilenmiyorum. yazmayacaktım ama bunu da daha fazla zorlamaman için yazma ihtiyacı hissettim. bitti gitti, uzak dur." yazsan bile hoşlandığını düşünebilir herif. dört sene önceki ilişkisine dönmeye çalışan herifin kafası konu sen olduğunda doğru çalışmıyor muhtemelen. herkesin aşık olunca yaşadığı zihinsel bug'lardan birini yaşıyor.

o yüzden ölü taklidi yap, hiç oralı olma. benim hayalet aşkım geçenlerde "çok fazla yazıyorsun ve benim senin yazdıklarını okuyacak kadar boş vaktim yok" dedi. o gün ölü gibi gezdim. ondan sonra kıza "benim yazdıklarımı ödev olarak okumalısın, boş vakit geçireceği olarak değil." yazdım. halbuki hiç o kadar salak bi adama benzemiyorum, di mi? ama işte bazı adamlar hatun konusunda çok sorunlu olabiliyor, aklını beynini falan tamamen yitirebiliyor.

hiç ama hiçbir şey yazma. tek kelime yazma. çok iyi biliyorum bu psikolojiyi. sen şimdi o herife tek bir harf yazsan, "bi şey yazmak istedi ama beni çok özlediği için hıçkırıklara boğuldu, yazamadı, yanlışlıkla gönderdi bunu" diye düşünecek. ve bu düşünceyi bir kez verdiğin zaman, kafadan 2 hafta atlatamaz onu. o zorladıkça sen kaçmak için tekrar cevap verme ihtiyacı hissedersin, vesaire. hem senin canın sıkılır hem de herif iyice sapıtır.

lütfen hiçbir şekilde ilgilenmediğiniz adamlara bir şey söylemeyin. onlar onu ümit sanıp seviniyolar. kafaları gidik oluyo çünkü. olmasa neden kovalasınlar?
  • pescador  (31.08.14 14:17:15) 
hiç bişi yazma


  • fallthepieces  (31.08.14 21:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.