[]

Facebook Doğum Günü Unutmak?

Şöyle saçma bir derdim mevcut: bir fan sayfası açmak amacıyla açtığım ve bazı insanların da ekli olduğu bir adet facebook hesabım var idi. Adı sanı, doğum tarihi boku püsürü bana ait değil. Bugüne kadar facebook herhangi bir sorun yapmamıştı, ta ki tatilde 3g ile bilgisayardan hesabıma girmeye çalışana kadar. "Hesabınıza girişte bir farklılık sezdik" dedi ve doğum günü istedi. Aklıma gelen birkaç tanesini saydım ancak tutmadı. Şifreyi yeniledim, mailime ulaşma imkanım var, eski internet bağlantıma geri dönmüş durumdayım ama yine de doğum gününü yazmamı istiyor allah istiyor.

Hesabı kurtarmak benim için önemli, saatlerimi de doğum günü tahmin etmeye çalışarak pc başında geçirmek istemiyorum (zaten saat kısıtlaması da var, sürekli yapılmıyor) bu hesabı nasıl kurtarırız?


 
E, o posta adresine facebook'tan bildirim gelmedi mi hiç "x senin duvarına yazdı" diye? Doğum günün oradan belli olabilir.


  • m e b  (31.08.14 02:04:59) 
Hesapta ekli birisi profiline bakıp söylesin.


  • atom karincanin torunu  (31.08.14 03:43:18) 
Güzel öneriler ancak ikisi de olmuyor. Hesap görece yeni açıldı ve doğum günü de dışarıya kapalı.


  • yenideneyim  (01.09.14 00:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.