[]

Wordpress Üzerinden Oyun Sitesi Kurmak?

kraloyun vs. tarzında kategorilendirilmiş, çoğunlukla swf dosyaları üzerinden çalışan bir flash oyun sitesi kurmak istiyorum. Domain hazır, elimde ise seneler önce açıp kapattığım oyun sitesinden kalan script var ancak seo uyumu ve ne kadar verimli olabileceği konusunda kararsızım. WordPress'te ise SEO uyumu yapmak için gerekli çokça malzeme mevcut.

Oyunları seçip toplayacağım, capslerini alacağım, kategorilerini seçip 100 kelimeden az olmamak üzere açıklamalarını yazacağım. Script değiştirmek çok zor olur eğer taşımaya kalkarsam, o sebepten baştan karar vermek istiyorum.

Giç WordPress tabanlı oluşturulmuş flash oyun sitesi gördünüz mü, işleri nasıl yürütüyorlar? Oyunları yazı olarak kurgulayıp içlerine .swf'yi gömsem verimli olur mu? Özellikle flash gösterilmeden önce reklam alma vs. konusunda ve .swf kullanımında zorlanır mıyım onu merak ediyorum.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
SEO uzmanı değilim, sadece belli başlı kurallarına hakimim meselenin. Oyun oynamakla ilgili birkaç kelimede üst sıralarda olsam yeter, bir kraloyun çıkmaz bu saatten sonra, hem yükünü tutan tutmuş, hem de ben beceremem.

Bot olayını bir düşüneyim, teşekkür ederim :)
  • yenideneyim  (31.08.14 01:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.