[]

yurtdışından bi şey alma şeysi amazon - ebay vs.

Brolar, dış ticaret uzmanları

efenim önceki duyurularımda sanal tur işlerine gireceğimi söylemiştim. sonra evimi sanal tur yapıp size göstermiştim. bi boka benzetememiştiniz bazılarınız hatırlar.

her hafta biraz yol katediyorum. bu hafta sanal tur çekimleri için gerekli programları lisanslı olarak temin ettim. makinem ve tripodum da var. geriye sadece "panoramic head" denilen bir zımbırtı kalıyor.

Türkiye'de bu zımbırtı çok pahalı, çeşitleri var tabi ki. ben de aradım şöyle kendi sitesi ile amazon'dan tabi ebay'dan falan buldum.

bakınız:

1- www.ebay.com

2- www.amazon.com

3- gregwired.com (Türkiye diyoruz)

Kendisinin ebay'daki benzerleri 50 dolar efenim sitesindeki sıfır ürün 100 dolar.

Ben bundan satın alsam İzmir'e sağ salim gelir mi? Ebay'da ücretsiz kargo diyor bana da mı ücretsiz? Ne kadar sürede gelir? Çok süpersonik İngilizcem yok dürüstçesi.

Bu konularda bilgili abilerden bilgi alabilirsem sevinirim.

 
Amazondaki göndermiyor, international seçeneği yok. 3.siteyi bilmiyorum. En temizi ebayden almak bu durumda ve evet gelir. Gelmezse ebay üstünden vaka açıp paranızı geri alırsınız.


  • jesterdvine  (30.08.14 22:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.