[]

Kuşla beraber taşınmak

Başka bi şehre yerleşicem. Evcil kuşum da benimle gelicek tabii ki. Fakat kuşu neyle götürücem? Yani otobüsle on saat falan sürüyo, kısa bi yol da değil. Uçaklarda evcil hayvanlar için bi bölüm oluyo sanırım ama orada kedi köpekler vardır, kuşum çok korkar.

Kuşu hangi taşıma aracıyla götürmeliyim? Otobüste iki koltuk alıp kafesiyle yanıma koymayı da düşündüm ama izin verirler mi böyle bir şeye? Bi de otobüsün kliması falan, çocuk çarpılmasın diye üstünü örtmem gerekir. Yol uzun olduğu için de çok sıkılabilir öyle :( Uçaklarda hayvanların durumu nedir onu da pek bilmiyorum. Tren yok. Kuşu en sağlıklı biçimde nasıl götürebilirim?


 
gideceğiniz seferde kesin kedi köpek olacağını nerden biliyosunuz ?


  • acukali ekmek  (30.08.14 15:02:52) 
Uçakta kediler, köpekler doğal hayattaki gibi birlikte gitmiyorlar ki. Hepsi kafesinde gidiyor. Kedileri ve küçük köpekleri daha önce kucakta ve en arkada hostesin yanında görmüştüm. Belki kafes de arkada hosteslerin yanında gidiyor olabilir. Kafesin kendisi gitmese, küçük bir delikli kutu gibi bir şeyde gidebilir, kuşlar için özel şeyler olabilir. Havayolu firmalarını arayıp telefonla sorun, belki makul cevaplar verirler.


  • aychovsky  (30.08.14 15:16:46) 
Otobusler kusu hic almayabiliyorlar da. Ben ufacik bir kutu aldim kusu onun icine koyuyorum kutuyu da posete. Ayagimin altina koyup posetin ustunu hafifce aciyorum. Hic sorun olmadi daha ama yolum sizinkine gore epey kisa. Fotografini atayim isterseniz aksama o kutunun.


  • earthangell  (30.08.14 15:40:08) 
duyuruda o tarafa doğru otomobiliyle gidecek birileri çıkar mı acaba?
bu sorunun cevabını arayan ilk kişi siz değilsinizdir. otobüs terminaline şahsen gidip oradaki yazıhanelere sorsanız?
kuşunuz çok gürültücü değilse, iki koltuğa izin verebilirler belki.
tekrar okudum soruyu ve aychovsky'nin cevabını. evet, tabii ki uçak mantıklı. uçakla götürmenin yolunu araştırın.
  • compadrito  (30.08.14 16:04:55 ~ 16:06:30) 
Firmaya sormadan almayin 2 koltuk falan.. Yolcularin allerjisi oluyor bik bik bik diyip sorun cikarabiliyorlar.


  • earthangell  (30.08.14 16:52:01) 
taşıma kafesleri var ufak, onlardan alıp geniş bi çantaya koy. karnlık olacağından ötmez zaten. suyunun dökülmediğinden filan emin ol. sonuçta sürekli yapacağın bir şey değil bu. bi sorun olacağını sanmıyorum.


  • kabak cekirdegi  (02.09.14 01:31:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.