[]

Swtor Sorusu

Değerli Arkadaşlar,

Swtor'da f2p ,le 50.level olmuş bir karakterim var. son görevi maalesef yapamadım herhalde gear'ım yetmedi. 50.level olmuş karakter bundan sonra ne yapar bu oyunda?


 
level cap 55, level 55 olabilirsin yani. onun dışında pvp'si gayet zevkli gerçi f2p olduğun için haftalık karakter başına 5 maç hakkın var ama tadını almak açısından yeterli. flashpoint ve operation'lara katılabilirsin, ama yine f2p olduğun için gear toparlarken kısıtlayacaklardır bir şeyleri. daily quest'leri yapabilirsin para toplamak için ama onun da cap'i var galiba. son görev dediğin class story'in ise tomb of freedon nadd'da isen bir ara gelip yardım edebilirim sonunu görmek istiyorsan.


  • j for jason  (30.08.14 11:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.