[]

macbook'da hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

safari, chrome, firefox veya diğerlerinden hangisini kullanıyorsunuz?

ben safari kullanıyorum ancak sanki biraz yavaş gibi. ancak chrome'u açtığımda da işlemci sıcaklığı 48 dereceyken 55-60 lara çıkıyor. flash video açsam 70-80 lere fırlıyor.


 
Chrome kullaniyorum hem evde hem iste, islemciyle ilgili bir sorun yasamadim hic. Flash Player'i kaldirip Chrome'un kendi Flash Player'ini deneyin. Ya da Adobe'ninkini kaldirip bastan kurun. Bir de extension sayisi onemli, aslinda calismiyor gibi dursalar da kurulu olan her extension sisteme yuk bindiriyor.


  • crown  (30.08.14 10:58:51) 
pil performansi chromedayken cok etkileniyor. safari kullaniyorum bu yuzden. el mahkum. flash kapali olsa bile cok daha fazla cpu kullaniyor bende de chrome.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (30.08.14 11:29:52) 
@crown

chrome'un kendi flashı nasıl oluyor ki? bildiğimiz adobe flash player değil mi işte.
  • mr.goodcat  (30.08.14 11:34:29) 
safari


  • skayas  (30.08.14 11:49:21) 
@mr.goodcat

Chrome'un icinde gomulu Flash Player var, yani Adobe'ninkini kurmaniz sart degil:

"With Flash Player integrated into Google Chrome, users no longer have to install Flash Player separately, providing a seamless experience of the Web."

helpx.adobe.com
  • crown  (30.08.14 12:25:01) 
Safari cok guduk geliyor bana bu yuzden chrome. Firefoxta olabilir.


  • bruceandwayne  (30.08.14 14:04:17) 
Safari kullanıyordum ama son zamanlarda çok yavaş gelmeye başladı. Chrome kullanıyorum şu an.


  • immortal  (30.08.14 15:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.