[]

Karakteri bozuk kişi tanımınız nedir?

Sb?




 
okb


  • melancholia  (30.08.14 03:07:38) 
çalar, çırpar, aldatır, kandırır, kazıklar, yalan söyler, bol keseden üfürür, mangalda kül bırakmaz, eker, acımaz, umursamaz, vurdumduymaz, merhamet etmez, düşünmez, iplemez, siklemez, üzülmez, bozulmaz, utanmaz, arlanmaz, yüzü kızarmaz, kibirlenir, böbürlenir, aşşaalar, iğneler, laf sokar, burun kıvırır, kapris yapar, kıskanır, huysuzlanır, mızmızlanır, vızvızlanır, memnun olmaz, yüzü gülmez, haset eder, şikâyet eder, iftira eder, nifak sokar, gıybet yapar, dedikodu yapar, fiştikler, götü başı oynar, bi dediği bi dediğini tutmaz, sözüne güven olmaz, sözünün arkasında durmaz, anında satar, ilk fırsatta U dönüşü yapar, ipiyle kuyuya inilmez, kayış yarar, yarı yolda bırakır, ipe un serer, yokuş yapar, uslanmaz, ders almaz.


  • compadrito  (30.08.14 03:13:22 ~ 03:29:13) 
Karakteri belirsiz olan, dengesiz bir ruh haline sahip olan insanların karakteri bozuktur. Bir insanı uzun zaman tanıdıktan sonra nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını neye sinirlendiğini vs hala kestiremiyorsanız karakteri bozuktur. Karakteri kötü olan insandan çok karakteri dengesiz olan insandan çekinirim.


  • legendwaitforitdary  (30.08.14 03:16:31) 
Akpli.


  • hkku  (30.08.14 03:51:56) 
atarlı, kibirli olan ve böyle olmakla gurur duyan,
doğuştan sahip olduğu yani sahip olmak için hiçbir çabada bulunmadığı ve bi araba kazasıyla enkaz olacak güzelliğiyle/yakışıklılığıyla hava atan insanlar,
her şeyi en iyi ben bilirim havasındakiler
ve kavgada 'sen kimsin benle böyle konuşuyorsun, sen benim kim olduğumu biliyor musun vb' lafları kullanan insanlar karakteri en çekilmez kişiler gibi gelmekte bana.
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (30.08.14 04:28:17) 
alenen yalan söyleyip de yalanını yüzüne vurduğunuzda sizi suçlayıp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsa karakteri bozuktur.


  • exordinary  (30.08.14 10:18:43 ~ 10:18:59) 
Şark kurnazı ise, mottosu "İşi bilicen, işe gitmiycen" ise gerisi teferruat.


  • aychovsky  (30.08.14 10:26:21) 
1000 tane tanim yaparim belki ama aklima ilk gelen: "Kendine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yapan" Evet tek bir tanim isteniyorsa yapacagim tanim bu.


  • delifaruk  (30.08.14 11:03:48) 
Sorumluluğu hep başkasına atar, korkaktır.


  • arnold schwarzeneger  (30.08.14 14:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.