[]

Yaşar hukuk vs Gs Felsefe

Daha önce de yazmıştım ama şimdi sonuçlar geldi kayda gitme durumları falan..

Yaşar hukuğa dgs ile geçiş yapabiliyorum elimde de 1. sınıfından 12 ders kalan 2 ye "geçtiğim" gsü felsefe var.
yaşar hukuk en az 2.5-3 senede bitecek gsü felsefe en az 3 senede bitecek.

Bi kendi kafanızda vs yapsanız burada paylaşsanız?

 
İşsizlik kaygısı ile hareket ediyorsan gsü felsefe mezunu olarak da işsiz kalmazsın. Okulun etiketi ve varsa iyi bir yabancı dille iş bulursun.

Tabii hukuk daha güvenli bir yol. Ne yqpacağım kaygın olmaz. Felsefeye çok ilgin yoksa ve gsü yü sevmiyorsan geç hukuğa derim.
  • empedokles  (29.08.14 23:20:02) 
okulu karalamak gibi olmasın ama cogu hukukcunun sonu oyle oluyor eger koc,gs mezunu degilsen:icra yapmak bana koymaz dersen hukuka gec.


  • bes  (30.08.14 00:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.