[]

Saygısız insanlara dalma isteği

(Küfür içerir)

Bugün durakta otobüs beklerken yakınlarımda ayakta duran göt önce durağın öbür tarafındaki su ve mamaya doğru ilerleyen kedinin üstüne soda döktü. (zavallı kedicik kaçtı tabi) Sonra kendi kendine keh keh gülerek sodayı bitirdi ve şişeyi yere attı. Sonra hazretlerine yetmemiş olacak ki cebinden sakız çıkardı, onun çöpünü de yere attı ve o sırada gelen otobüse bindi. Ben de içimden "umarım çükün kurur da düşer" dedim ama asıl isteğim şişeyi kafasında kırıp tekme tokat girişmekti.

Siz böyle insanlarla karşılaşınca benzer şeyler düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız bir şey söylüyor musunuz?

 
söylüyorum hatta daha da ilerisine gidiyorum.
www.eksiduyuru.com

  • xenophobe  (29.08.14 18:25:01) 
Gecenlerde birileri su sisesini yere atti. Ben de arkalarindan yetisip duyabilecekleri sekilde cikciklayarak siseyi aldim ve cope attim. Adam biraz utandi, kadin 'Kendini bir sey saniyor' der gibi guldu. Ama hayvanlar isin icine girdiginde dogrudan konusuyorum 'Niye yaptiniz simdi? Kac yasindasiniz, ayip degil mi' diye.


  • aychovsky  (29.08.14 18:31:43) 
düzgün bir biçimde müdahale etmek gerekiyor böylelerine. o yere attığınızı alıp çöpe atın demek vb. veya ayıplamak, yanında duyabileceği şekilde söylenmek. hayvanlara eziyet ayrı bir insaniyetsizlik.


  • microfiction  (29.08.14 18:35:08) 
düzgün bir biçimde dövmek gerekiyor böylelerini.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.08.14 18:41:33) 
ben de aynı şeyi hissediyorum. Örneğin geçen kedi yanaştı yemek yerken, ayağımla ittirdim biraz masaya zıplıyor paso diye, oradan iki kız atladı ayağınla niye ittiriyorsun elinle ittir zarar görür diye. kadınları hadi anladık birer melek oldukları için dokunulmazlıkları var da sokak kedisi gelip beni şey yapsa susmam gerekiyormuş onu anladım. neyse biz polislik olduk, siz benim gibi yapıp saygısız insanları dövmeyin.


  • Nohut Bey  (29.08.14 18:44:51) 
ağzı var dili yok hayvana soda moda dökene ağız burun dalarım. dalmakta lazım.


  • all girls dream  (29.08.14 18:46:14) 
düzgün bir şekilde uyarmak nedir abicim? hadi çöpü yere attı diye düzgün bi şekilde uyaralım. ona tamam. ama savunmasız bir hayvana soda dökmek nasıl bir hayvanlıktır? aslında götüne güveniyosan -dayak yememek şartıyla- dövücen böyle piçleri, ağzını yüzünü hoşaf edicen.


  • lionel andres  (29.08.14 18:56:52) 
calistigim isyerinin otoparkinda bi araba, icinde 2 apaci tipli herif, cis tak cistak muzik dinliyolar. ben de otoparki teftise cikmisim. once bosalan sigara paketini atti camdan disari, sonra su sisesini. ben de attiklarini aldim camdan iceri geri attim. afalladilar tabi ama, ben cix cix diye soylenerek ters ters bakinca, bisey diyemediler. ama utandiklari icin ya da korktuklari veya yanlis yaptiklarini anladiklari icin degil, sadece beklemedileri bisey oldu ve sasirip kaldilar. bi ders cikardiklarini sanmiyorum.
bi keresinde de bi kadini uyarmistim, yaninda cocuk vardi, atti su sisesini ve dondurma kagitlarini yere. cocuga boyle mi ornek oluyorsunuz, evi kirletince kizarsiniz ama bi de falan diye soylenerek aldi yerden attim cope. o da kaldi oyle bsey diyemedi.

eskiden olsa boyle yapar, soylenir, uyarirdim. ozellikle cocuklari. ama simdi herkes psikopat. ufacik cocuklara bile bisey soylediginde nasi bi tepki alacagin belli degil. korkuyorum acikcasi artik. yere atilan cop yuzunden oldurulmeye niyetim olmadigindan sadece ters ters bakip cix cix yapmakla yetiniyorum. anlayana ama, ondan anlayabiecek adamin zaten yere cop atacak kadar medenilesmis olmasi gerekir ya neyse.
  • halanne  (29.08.14 19:09:08) 
dövebileceksen susmamak lazım. kadınları pek sallamıyolar üstüne dalga geçiyolar çünkü.


  • seksen9  (29.08.14 19:41:45) 
cop atanlari direkt uyariyorum. niye attin ulan diye degil de daha yumusak giriyorum. atmayaydin iyidi falan diyorum. orta loseli subyanlar ozur dileyip aliyorlar genelde mahcup olup. cok ters cikisan olmadi, ozellikle daha kucuklere yapici bir sekilde uyariyorum, bakin orada cop var oraya atin falan diyorum. belki bir gun birinden dayak yersem yazarim buraya


  • exlibris  (29.08.14 20:38:24) 
Kedi mevzusu yüzünden döverdim.


  • arnold schwarzeneger  (30.08.14 00:50:44) 
o kadar çoklar ki kavgadan hırdan gürden sıkıldığım için ses çıkarmıyorum artık.


  • titiraprap  (30.08.14 00:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.