[]

turkce e kitap kaynagi

cogunlukla turkce kitaplara ihtiyac duydugum icin baslikta oyle yazdim ama genel olarak e kitap indirmek icin kullandiginiz sitelere ihtiyacim var. kendi yaptigim aramalarin cogunda pdf uzantili kitaplar listelenmis ama mobi ya da epub tercih ediyorum.
tesekkurler simdiden.



 
  • lily briscoe  (29.08.14 16:58:47) 
@lily briscoe tesekkur ederim ama benim icin fazla teknoloji gerektiriyor, zaten is bilgisayarina kuramiyorum o programlari.


  • yigitovic  (29.08.14 17:02:11) 
eskikitaplarim.com babasıdır bu işin. Meritokrasideki kitapların yüzde 90'ı da buranındır.


  • Nohut Bey  (29.08.14 17:04:59) 
iş bilgisayarına bir şey diyemiyorum
ama kurulumu çok basit onu söyleyeyim. başlık altında upuzun şeyler yazıyor ama özü şu: bittorrent sync kurup başlıkta verilen anahtar kodu yazıp klasör belirliyorsun ve inmeye başlıyor.

şunu buldum: www.eskikitaplarim.com
  • lily briscoe  (29.08.14 17:07:34 ~ 17:12:36) 
Yabancı kitaplar için şu sitelerden yararlanıyorum ben:

www.freebookspot.es
lib.freescienceengineering.org
www.ebooks-share.net
en.bookfi.org

Türkçe e-kitapların çoğu pdfdir. Bazı programlarla formatını çevirmeniz gerekir. Net üzerinden illa ki türkçe e-kitaba ulaşayım derseniz 1-2 tane sağlam grup var facebookta, üye olabilirsiniz. eskikitaplarım.com var. Bi de friendfeedde kitap paylaşılır.

(Aradığınız spesifik yazarlar vb varsa yardımcı olabilirim. Arşivim var. Kaç gb oldu bilmiyorum bugün düzenlicektim ben de)
  • buzbebek  (29.08.14 17:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.