[]

2500 tl limitli leptap almak istiyorum (oyun oynamak amaçlı) bilgisi olan

slm arkadaşlar başlıkta dediğim gibi en fazla 2500 tl verip bir oyun leptapı almak istiyorum Asus un x550LN modelini gördüm nette ama ekran kartı (X) modellerinden değil ve sanırım işlemci hızı biraz düşük... bana önerebileceğiniz bir model varmı acaba özellikle i7 olanlarından olursa sevinirim..




 
en iyi seçenek monster. neden msi değil, msi global bir firma olduğu için ve daha fazla satış yapabilmek için oyun kasalarını olabildiğince ince kasalardan seçerler insanlar bakar aa hem süper donanım hem ince alırlar ama kasanın inceliği soğutmayı zorlaştırır. monster'lar biraz daha kalındır evet ama oyun leptapı almak istiyorsan zaten ısınma falan dert olduğu için biraz kalınlığı falan takmayacaksın kafana zaten öyle her dakka da yeri değiştirilmez bunların. öyle yani araştırırsan msi'larda ısınma sorunuyla karşılaşan insanları görebilirsin bol bol.

link vermiyorum kendin bakarsan daha iyi olur çünkü diğer markalar gibi zibilyon tane farklı modelleri yok aynı fiyat aralığından. ufak tefek farklar oluyor sadece onları da kendine göre sen değerlendirirsen en iyisi olur.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.08.14 16:31:50 ~ 16:38:03) 
www.monsternotebook.com.tr

Bende de bunun benzeri var. Gayet memnunum. Hem bunun ekranı da büyük.

Eğer ekran 15.6" olsun istiyorsan şu var.
www.monsternotebook.com.tr

Bunun ekran kartı bir üst model.

Monster reklamı yapar gibi oldu ama başka markalara vereceğin parayla monster'dan faha yüksek donanımlı bilgisayarlar alabilirsin.

Monster hakkında soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • utungan  (29.08.14 16:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.