[]

coen kardeşlerden en az birinin allah belasını versin

o nasıl diziydi be!

fargoyu(dizi olan) yeni bitirdim ve coen kardeşler izlemek istiyorum. asil duyuru halkından engin filmografisiyle bana coen kardeşlerin en iyi filmini tavsiye etmelerini istiyorum.
tecrübelerimle ve tamamen kişisel sebeplerimden ötürü beğendiğim yönetmenlerin her filmini izlememe taraftarıyım.
bu yüzden sizlerin muhteşem kanaatine güvenerek en iyi iki filmini seçip önermenizi istiyorum.
bir de dipnotum olacak ki, 80 öncesi amerikan köylük yaşamı ilgimi çekmiyor. önerdiğiniz filmler külter öğelerle bezeli olmasın lütfen.
saygılar sevgiler.

edit: önerilerinizi yazın en çok tavsiye edilen iki tanesini izleyecem. fargonun filmini beğenmedim yarısında çıktım, çok fazla amerikan kültürü vardı. tim burtondan da bu yüzden vazgeçtiydim ben. bu yüzden alt öğelerden çok ana hikayesinin ve işleyişin sağlam olduğu filmler önermenizi istiyorum.

sonuç: big lebowski is winner!! şu an indiriyorum hadi bakam.

 
o brother, where art thou?
the big lebowski

  • lily briscoe  (29.08.14 15:13:05) 
diziyle film epey farklı, kişiler, konular tamamen farklı. filmini tavsiye ederim, başka the big leboswki, no country for old men, a serious man, the man who wasn't there benim favorilerim.


  • tiny penny  (29.08.14 15:14:42) 
The man who wasnt there favorim.


  • nereye bu gidis  (29.08.14 15:23:20) 
big lebowski efsanedir


  • merhum  (29.08.14 15:31:05) 
The Big Lebowski kardeşlerin sinemasının en eğlenceli ve kült olmuş filmi,oradan başlamalısın


  • flashredial  (29.08.14 15:44:34) 
the big lebowski. buram buram coen biraderler filmidir.


  • gonion  (29.08.14 15:48:41) 
önce the big lebowski'yi izle, ardından da burn after reading'i. pişman olmayacaksın. sonra o brother'ı izlersin.


  • loveinaflipbook  (29.08.14 15:56:57) 
The big lebowski güzel film.


  • sehpa fx350  (29.08.14 18:27:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.