[]

Tüksat-Kablo Tv

ekşi'ye de yazdım ama hızımı alamadım bir de buradan size sorayım; (bkz: #16452355)

türksat aşağıdaki yazıyla benimle dalga geçti gibi sanki;
noktasına virgülüne dokunmadan aynen aktarıyorum.

sn. fatih ..............

ilgi : ........ tarihli ve .......... sayılı dilekçeniz.

ilgi dilekçedeki kablo tv talebiniz incelenmiş olup;

talebinize, kablo tv uygulama esaslarının 2.1.3 maddesindeki özel proje maddesi uygulanacıgından, proje bedeli olan 11.276,78 ytl (kdv dahil) aşağıda detayı bulunan ziraat bankası hesabına yatırılması ve dekontunun ...................... no'lu faksa gönderilmesi halinde isteğiniz karşılanacaktır.

saygılarımızla.

img365.imageshack.us

1- acaba ücra bi semtte ya da anadolu'da ya da bir köyde oturuyor olsaydım, yazı yazıp kaç yüz milyar lira isteyeceklerdi acaba?

2- var mıdır kardesim, bu parayı verip de abonelik başlatan, adamlar ciddi ciddi, üstelik de biri il müdürü iki imzayla yazıp gönderdiklerine göre vardır muhakkak bu paraları veren, abone olanlara soruyorum, siz nasıl abone oldunuz, hepiniz cok mu zenginsiniz, verdiniz mi bu paraları?

3- ayrıca var mıdır kardesim, altyapı giderlerine abonelik talep eden kişiye ödedip daha sonra abonelik başlatan başka bir kurum, ne kadar kolay bir işmiş bu. acaba kablo tv'ye ilk üye olan zat, uydunun uzaya firlatılmasının masraflarını ödeyip öyle mi abone olmuştu?

ya da boşverin hepsini ya, merak ediyorum, vatandaşla boylesine dalga geçen, resmi yazıyla dalga geçen başka bir kurum var mıdır?

 
@boilteau; aynı sokakta başka bir apartmanda var.


  • tcyx  (08.07.09 11:44:40) 
bu uydunet kadar işguzar bir kurum olmadığının ayyuka çıktığının belgesidir. müzelik.


  • rastlantisal isabet  (08.07.09 12:23:50) 
aynı sokakta varsa en azından sizin apartmandan belli bir sayıda talep geldiğinde çekmeleri lazım diye biliyorum. kazı izni ile ilgili sorunu öne sürebilirler belki. bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu sitesinden mevzuatı inceleyin, eğer bağlantı talebinin karşılanması ile ilgili lehinize bir madde bulursanız kuruma şikayet edin.


  • lykos  (08.07.09 14:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.