[]

sony xperia z2

turkcelldeki kampanyalardan birinden bunu almayı düşünüyorum da, aşağı yukarı benim şu an kullandığım tarifenin üzerine 100 lira koyarak 24 ay taksitle verebiliyor bunu bana. sizce ne yapmalı? totalda 2400 lira edecek bir telefon mudur? alınması mantıklı mıdır?

unutmadan z3 eylül ayında çıkacakmış sanırım. türkiyeye gelmesi ne kadar zaman alır? z3 gelince z2 fiyatlarında beklememe değecek bir düşüş meydana gelir mi? gelirse ne kadar zaman alır?

z2 kullanıcılarına da bir soru sorayım? genel olarak telefon çok hoşuma gitti. yorumlar da gayet olumlu. sizin şu dezavantaj dediğiniz özellikleri nelerdir? veya kesin al çünkü şöyle böyle diyebileceğiniz yorumlar da olabilir. saygılar.


ha unutmadan, bu tarz bir operatör sistem domalmasına girmezsem zor alırım gibi telefonu. hem 2000 lira biriktirmeye üşenirim, hem de kredi kartımda 2000 liralık yer kaplaması işime gelmez.

 
zaten kredi kartı ile alamazsın hocam malum taksit kaldırıldı.
eşim kullanıyor 1 aydır dezavantaj falan göremedik henüz.

sadece kulaklarıkları dandik geliyormuş bize, avrupada ise orijinal sennheiser oluyormuş ona dikkat derim.
  • joe dalton  (29.08.14 11:10:57) 
şu an peşin alsan 2200 civarı zaten telefon. incelediysen donanım ve yazılımı çok iyi. şarj süresi de çok tatmin edici. gün aşırı şarj etmezsiniz. alırsanız eğer mutlaka şarjlı dock alın bir tane de. her seferinde şarj ederken şarj girişini açmamış olursunuz.

z2 çıkışı gecikmişti, z3 için de aynı gecikmeyi yapabilirler. ben beklemez alırdım.
  • tolgan  (29.08.14 11:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.