[]

Hırsızlık | Sizce Ne Yapmalıyım ?

Bugün yaşanan olayı sizlerle paylaşıp ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyeler edinmek istiyorum;

Annem , Ananem ve Ben bir çekirdek aile olarak yaşamaktayız , üst katımıza bir aile taşınmıştı... Herneyse sözü fazla uzatmadan konuya değinicek olursam bunların 35-40 yaşlarında olan kızı Anne ve Ananeyle o kadar haşır neşir oldu ki.. Şüphelenmeye başlamıştım...

Bugün olan olay ise artık düşüncelerimin gerçekliğini gösteriyordu. 90 yaşında olan kadının çantası bir anda kadın evdeyken ortadan kaybolmuştu ve daha 2 hafta önce aynı olay yine başımıza gelmişti fakat cüzdanı bulamamıştık. Konu dışına çıkmadan anlatmaya devam edicek olursam;

Çantanın kaybolmasının farkedildiği an kadının evden karnım çok ağrıyor diye çıktığı andı. Annem bir anda çantanın kaybolduğunu görünce panikledi ve evin her tarafını aradığımızda bulamadık.

Annem hemen kadını aradı aşağıya gelmesini söyledi ; Kadın aşağıya geldiğinde Polisi aramamam gerektiğini çantanın belki çalınıp aşağıdaki çöp kovasının orada olabileceğini belirtti.

Annemle siz gidip bakın dedim ve bir kaç dakika sonra annem ile kadın çantayla birlikte geldiler, ben o sırada polisi aradığımda ise kadın yok beni şahit yazarlar diyerek yine yukarı çıktı.

Benim ve polislerle bu olayı anlatmamın sonucu ve memurun söylemesi ; Tek şüpheli elbette komşu ; İsterseniz alabilirim dedi ama bizimkiler vicdanlı olarak para gitsin napalım dediler.

Bu kadar uzun yazdım belki okurken sıkıldınız yada hiç okumadanız ;

Fakat ben o kadınla alakalı olarak eve girip çıkmasını istemiyorum; Acaba kadını boş bir zamanında karşı karşıya gelip uzak durmasınımı söylemeliyim ?

 
hepsini okudum. net delil olmasa da çok şüpheli hareketler bu anlattıkların. bence de uzak durmasını vurgulayarak konuşmalısın.


  • iscanthere  (28.08.14 23:19:21) 
Yuzune soylemek zor tabi ama kokusu cikar yakinda yalnız kadin cok profesyonel ve tecrubeli kapınıza gelirse musait degiliz diyin acmayin komsuluk yapmayın artik.


  • steward  (28.08.14 23:20:34) 
kamera kurun. muhabbete devam edin. ortalıkta para falan bırakın. sonra da millyet.com.tr'den hep birlikte izleyelim.
yalnız çekimi dik yapmayın. izlemesi zor oluyor.

  • mobilemob  (28.08.14 23:40:59) 
bu kadar denk gelmesi saçma bariz kadın yapmış
kadınla muhatap olma ama ilişkinizi kesin

  • acckr  (28.08.14 23:48:30) 
Fake canta birakin ortaliga. İcine anlayacagi dilden bi not birakin. Aslinda surekli sarbon vs. muhabbeti yapip, pudra veya kolay taniyamacagi bi tozu doldurdup birakirsaniz, zehirlenir miyim korkusu yasatirsiniz.


  • 13 lejyon  (28.08.14 23:49:37) 
Aslinda aci toz biber cok ise yarar. Hizli acarsa her yerine bulasir.


  • 13 lejyon  (28.08.14 23:50:46) 
ahahah mal mı ne nebçim komşu bu:))

kapıyı açmayın.. anlamazsa çeker konuşursun. ama o da çirkeflik yapabilecek birine benziyor tek konuşma iftira fln atar bana saldırdı diye..
  • defnex  (29.08.14 00:02:09) 
cok mu uzun olmus ki? Iki dakikada bitti.
Ortaya canta birakma fikri iyi sayilir. Oklar kadini gosteriyor ama dunyanin binbir bin bir 1001 turlu hali var. Kamera olabiliyosa iyi olur. Bir iki kere daha evinize almaniz gerekiyor bu durumda.

  • denne  (29.08.14 00:34:59) 
Çok özür dilerim ama sıçardım ağzına öyle kadının. Bırak evine almayı selam sabah dahi verme. Bugün ortalık yerden cüzdan çalan yarın allah bilir neler yapar.
Gerçekten bu kadını evinden uzak tut. Annenlere de biraz sert çık. Polisler alsaydı en azından kadın korkardı. Şimdi daha akıllanmış olarak başkalarıı mağdur edecek. Yazık.

  • mornie  (29.08.14 03:21:07) 
Köşeye sıkıştır tekrar bu eve girersen senin ağzını yüzünü skerim de. Ötesi yok.


  • kimlanbu  (29.08.14 11:05:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.