arkadaşlar maddi imkanlar nedeniyle 4 gün yapabileceğim tatilim için dalyanda sevgilimle beraber konaklayacak bir pansiyon aramaktayız. önerebileceğiniz, ben kaldım sizde kalabilirsiniz diyeceğiniz 30-50 lira arası (60 olmasın elimizde var bir yer) bir pansiyon varmıdır?
arkadaşlar maddi imkanlar nedeniyle 4 gün yapabileceğim tatilim için dalyanda sevgilimle beraber konaklayacak bir pansiyon aramaktayız.
önerebileceğiniz, ben kaldım sizde kalabilirsiniz diyeceğiniz 30-50 lira arası (60 olmasın elimizde var bir yer) bir pansiyon varmıdır?
0
denize karsi icen keci (
08.07.09)
www.dalyanapart.com mayıs ayında kişi başı 15 e kalmıştık şimdi sezon ortası olduğundan bu fiyata kalmak mümkün değil ama konaklamak için gayet güzel bir yerdir. ayrıca mutlaka pazarlık yap.
0