[]

Gronland'a schengen ile giriliyor mu?

Danimarka'ya bagli ozerk bolgeymis. Danimarka'ya giriyorsam, Grronland'a da girebiliyor muyum simdi schengen ile?
Birde boyle demisler: eksisozluk.com



 
hayir


  • she was my baby  (28.08.14 21:37:17) 
doğru demişler. grönland'a şengenle giremen. ama vizeyi de danimarka konsolosluğunda halledecen, o işlere danimarka bakıyor


  • ack3000  (28.08.14 21:53:44) 
Yani Danimarka'dan Gronland icin vize mi almam gerekiyor?


  • delifaruk  (28.08.14 21:56:29) 
kesin, eminim vs diyemem ama geçen sene araştırdığımda edindiğim bilgi buydu. danimarka konsolosluğunu bi arayın derim.


  • ack3000  (28.08.14 22:00:47) 
abicim kendin soylemissin, danimarka'ya bagli ozerk bi bolge. schengen bolgesinde degil. e danimarka vatandasi olmadigin icin de vize alman gerekiyor. schengen vizen bi ise yaramaz, niye? cunku schengen kapsaminda degil :)


  • she was my baby  (28.08.14 22:03:04) 
@she was my baby

mantıklı bir soru sormuş. şengen bi işe yarayabilirdi, niye? çünkü şengen kapsamında olmayıp da şengen kabul eden ülkeler var. örnek: bulgaristan. şengen bölgesinde değiller ancak şengen vizesiyle gidebiliyorsunuz. yani özerk bölge, danimarka vatandaşı değilsin, şengen değiller cümleleriyle yola çıkıp düz bakmak yanlış. arkadaşın sorduğu soru mantıklı bir soru yani.
  • ack3000  (28.08.14 22:19:35) 
san marino da italyada özerk bir bölge ama schengen ile giriliyor mesela, düz mantık yapmayalım.
sorunun cevabına gelince, hiç bir fikrim yok.

  • matematik koyu  (29.08.14 08:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.