[]

Nokia Lumia offline gps

ya da nokia drive, ne kadar basarili? GPS almak yerine uygun bir lumia alip hem de eski telefondan kurtulayim diyorum fakat wireless ve 3g olmadan gps ne kadar basarili calisiyor onu merak ediyorum. Bunun yaninda iphone icin de bu tarz alternatifler var mi?




 
Bende eski nokialqrdan var. Gps konusunda en başarılı firmalardan. 5-10 dakika bağlanmak sürüyor eğer hiç internet ya da wifi yoksa. Sonra sorunsuz muhteşem şekilde gidiyor. Nokiayaya bu konuda güvenebilirsin.


  • orhan tv  (28.08.14 20:30:53) 
Here Drive ve here maps çok başarılı bence. Yaklaşık 500mb'lık TR haritasını indirdikten sonra navigasyonu offline olarak kullanabilirsiniz. Offline kullanırken trafik bilgileri olmuyor,onu hatırlatayım. Livesight özelliği çok hoş. Fakat yanlış hatırlamıyorsam bu özellik lumia 520 gibi düşük modellerde yoktu,siz almışken lumia 1320 alın hatta :)


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (28.08.14 20:31:14) 
Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Sanirim ortalama bir model alip hem telefon hem navigasyon olayini cozecegim.


  • taltrap  (28.08.14 21:09:59) 
felaket derecede başarılı. ben lumia 1320'ye tüm haritaları indirdim 300mb falan.

ne zaman işim düşse açıyorum haritayı gps'i, nereye istersem gidiyorum baya müthiş çalışıyor.
  • kamera motor  (28.08.14 21:13:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.