[]

boya badana?

evin bir bazı odalarının duvarını boyamayı düşünüyorum, 2 oda için boyacı çağırmayayım ben boyayım dedim.

boya konusunda acemi biri için tavsiyeniz nedir? nasıl boyayım? püf noktası var mıdır? tavsiyeleriniz nedir?


 
rulo ile boya. kağıt bant al süpürgelikleri ve pencere pervazlarını bantla kapla. hatta yere de gazete ser. o gazeteleri de kağıt bantla tuttur birbirine.

duvarları boyarken tavan ile duvarın birleştiği kenarlara da kağıt bant yapıştır. duvarlar kuruyunca tavandakileri sök. bu sefer tavanı boyarken de aynı işlemi duvara yap.

boyayı çok kullanma. yani boya rulodan ya da fırçadan şıp şıp damlamasın.

tertemiz boyarsın. rulo önemli. bir de köşe fırçası al.
  • alperz  (28.08.14 18:24:16) 
yanına bir kişi daha bulursan yapışkan alsana. onlar daha eğlenceli ve yapması da kolay. özen gösterirseniz gayet güzel olacaktır.


  • saygilarefendim  (28.08.14 18:24:25) 
bir de şundan al mutlaka:
www.trade1st.co.uk
rulodaki boyanın fazlasını alır damlamasını engeller.
  • lily briscoe  (28.08.14 18:30:15) 
ruloyla beraber kestirme fırçası denen küçük fırça da al, kenarlara köşelere priz vs gibi yerlere bant çek, ruloyla kaba yerleri, fırçayla ince yerleri boya. ilk kat kurumadan ikinci kata geçme.


  • sir gawain  (28.08.14 18:56:10) 
Rulonun sapi uzun olsun yoksa kollarin sikilir. Vileda sapi iyidir, cabucak bitirirsin


  • animalman  (29.08.14 00:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.