[]

sevgiliye eski sevgilinin ismiyle hitap etmek

kız arkadaşımla tartışırken sinirlendiğimde yanlışlıkla eski sevgilimin adıyla hitap ettim. dünkü duyurumdan hatırlayan olur belki uzun süreli ilişkiden yeni çıkıp çok fazla ara vermemiştim yenisi için. hiçbi şey demeden çekip gitti. çok büyük eşeklik yaptım ama nasıl düzeltebilirim sizce?




 
beynimle değil omurilik soğanımla hareket ettim kusura bakma de öp sırnaş falan


  • joy stick  (28.08.14 16:08:26) 
omurilik soğanını da al ve edebinle git kendini çok sevdirmeden yüreğinde bir çocuk cebinde bir revolver.


  • namus ninjası  (28.08.14 16:09:48) 
düzeltemezsin. ben kızın yerinde olsam bi daha bakmazdım yüzüne. ayıp lan.

edit: tamam biraz abarttım ama ayıp cidden.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (28.08.14 16:09:52 ~ 16:18:44) 
ben kız arkadaşıma 3 yıllık Kıbrıs maceram öncesi veda ederken eski kız arkadasıkın adıyla veda etmiştim.. ağladı falan ama geçti.

bu durum kızdan kıza değişir.. le aşırı özür dilemene gerek yok.. ağırdan sat kendini.. sırf buna kafayı takacaksa ileride daha neleri takar.
  • monreve  (28.08.14 16:11:15) 
Tartışırken aklına eski sevgilin gelemeyeceğine göre sorun yok. Ama tutup da sevişirken eski sevgilinin ismini söylersen o sakıncalı. Bu yoldan git bence, bu olay eski sevgilimin aklımda olduğu anlamına gelmiyor falan diye biraz da alttan alarak geri vites yaparak, bir de ufak hediye olursa alttan alttan tamamdır bu iş.


  • osurdum  (28.08.14 16:13:23) 
ben olsaydım biraz bozulur sonra yumuşardım. tabii sen kıza yeterince ona bağlı olduğunu hissettirmediysen zor. önce bu konuda ikna etmen lazım.

isteyerek yapmadım, farkında olmadan ağzımdan çıktı vs diye yalvar yakar gönlünü alıcan artık.
  • nick konusunda kararsizim  (28.08.14 16:14:06) 
bunun farklı versiyonunu yaşamıştım ben de eski kız arkadaşımla, eski sevgilisinin adı benimkiyle aynı idi, ablası da benzer bi durum yaşamış ve laf bu konu üzerine dönerken neyse ki benim öyle bi derdim yok diyip keh keh gülmüştü, arada bi takabiliyo insan, git affettir kendini kavga etmeyin olm cık


  • mirty  (28.08.14 16:39:53) 
Aynı şey benim başıma da gelmişti. Kötü bir durum. İşin biraz şansa oluyor bu zamandan sonra. Özrünü dile ve bekle yapacak bir şey yok.


  • secilmis uye  (28.08.14 16:42:01) 
ben sevişirken demiştim. yalvar yakar düzeltmiştim arayı. araya boşluk girmesin, ikna etmeye çalış.


  • [silinmiş]  (28.08.14 16:43:50) 
hem kizla hizli ilerlemek istemiyosun, hem ciplak foto atinca ne geregi vardi diye firca kayiyosun, hem de eski sevgilinin adiyla hitap ediyosun. parcalar tek tek ele alindiginda sorun degil de butun olarak bakildiginda kiz acisindan "eskisini unutamamis, hala onu seviyo-istiyo. benimle sadece oylesine takiliyor" havasi yaratiyor.

bence duzeltme birak daginik kalsin, senin biraz yalniz kalmaya ihtiyacin var. ileride daha buyuk sorunlar cikacak aranizda, birbirinizden ve iliskinizden beklentileriniz cok farkli.
  • halanne  (28.08.14 17:29:29 ~ 17:30:46) 
çok zor düzeltirsin, onu sevmiyorsun bence. biraz yalnız kal.


  • rock n roll  (28.08.14 17:36:44) 
kızlar bunu eskisini seviyor diye algılıyor ama benim de başıma geldi, çok sevdiğim o zaman ki sevgilime hiç bir his kalmayan eski sevgilimin ismiyle seslenmiştim. Tamamen alışkanlıktan, refleksten gelen bir şey. Aylarca yıllarca X demişsin, alışkanlık olmuş, ilk zamanlar da otomatik olarak X çıkabilir ağızdan. Ağladı falan ama alışkanlıktan olduğuna ikna ettim düzeldi.


  • r_u_h  (28.08.14 19:33:56) 
aynısı benim başıma telefonda geldi çevirene kadar imanım gevremişti. bu da böyle bi anım


  • the game  (23.01.15 21:47:26) 
yapacak bisey yok..sknti olmaz unutulur gider..bi ara bende karistirodum :)


  • clever  (23.01.15 21:50:09) 
Not: ayrıldık


  • memories  (26.01.15 23:11:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.