[]

ABD Vizesine Avrupa'da başvurmak

Merhabalar,

Ailede herkesin 10 yıllık turistik ABD vizesi varken bana vermediler 2013 Ocak ayında. "ülkenizle bağlarınız yeterince güçlü görülmemiştir, sen gelme ulan ayı" gibi bişiler demişlerdi.

Önümüzdeki 1 yıl boyunca Erasmus vesilesiyle Polonya'da olacağım. Orada oturum hakkım olduğu için başvuru yapabilir miyim?

2013'te başvurduğumda öğrenci değildim, işim vardı ancak askerden geleli 4 ay olmuştu. Sanırım, bu sebeple potansiyel göçmen olarak reddettiler (Pasaportuma herhangi bir mühür filan vurulmadı, ancak bu alçakların veritabanlarında kayıtlıdır kesin)

Ne dersiniz, olur mu bu iş? Ona göre yanımda bi sürü evrak götüreceğim Polonya'ya giderken.

Yardımlarınızı rica ederim, şimdiden teşekkürler.

 
Yapabilirsin.

Verecekleri varsa her yerde veriyorlar vizeyi, fark etmiyor İstanbul, Avrupa.

Öğrenciysen ve gidiş için planın hazırsa alırsın.
  • cakabo  (28.08.14 14:34:41) 
yapamayabilirsin. arastirmak lazim.

kaynak: kanadaya yuksek lisans icin giden arkadasim, kanada'dan abd vizesine basvuramadi. bilmiyorum kanada'ya ozgu bir sey miydi bu.
  • she was my baby  (28.08.14 14:37:15) 
avrupa yada türkiyeden basvuru farketmiyor, esim almanyadan ABD vizesine basvurdu ve ayni gerekceyle reddettiler. ne bi avantaji olur ne de dezavantaji.


  • emrahday  (28.08.14 14:38:08) 
istedigin yerden basvurabilirsin, yalniz su var. bazi durumlarda(mesela babanin maas bordrosunu gosterdin ve ailenin sponsor olacagini soyledin) "senin belgelerinin dogrulugunu buradan teyit edemiyoruz, lutfen kendi ulkene gidip oradan basvur" diyerek kibarca reddedebiliyorlar ve 160$ basvuru ucretin iade olmuyor.

ben olsam tr'den basvururum, ozellikle son donemde neredeyse butun basvurulari kabul ediyorlar.
  • schizo  (28.08.14 14:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.