[]

haciz sorusu hakkında yardım lütfen

selam olsun duyuru sakin ve sakinelerine
sorum şu;1998 yılında türkcellden bir hat almıştım.o dönemlerde malum öğrenci açlığından dolayı faturayı ödememiştim.aradan gecen 16 yıl boyunca bu borç hakkında hiçbir gelişme olmadı.gecen hafta üzerime kayıtlı kontörlü hattına SMS geldi türkcellden."hacizde ki borcunuz 6500 tl,fırsattan yararlanın bütün faizlerden kurtulun.750 tl ödeyin" minvali şeyler yazıyor SMS de.ektede bulunan resimdede görüldüğü üzere sorgulama yaptım 0 kayıt diyor.doğru yeremi baktım haciz konusunda.mümkün müdür? 16 yıl sonra haciz?
yardımlarınız için şimdideden çok teşekkür ederim.

dipnot:cepten yazıyorum,bu sebepten yazım hataları için şimdiden özür.

 
turkcell'i arayıp böyle bir borcunuz olup olmadığını öğrenin öncelikle. henüz başlatılmış bir icra takibi olmayabilir ama bu başlatılmayacağı anlamına gelmez.


  • dahili meddah  (28.08.14 14:06:41) 
Turkcell'den geldiğine emin misiniz? Dolandırıcı olabilirler. En iyisi Turkcell'i arayıp sorun.. Zamanaşımına uğramıştır gerçi borç muhtemelen.


  • ruhi mucerret  (28.08.14 14:06:52) 
Turkcell e sormama gerek yok ki,biliyorum zaten var bu borç.ama 16 yıl önce ki borca haciz konabilir mi?
ayrıca evet bu sms Turkcell den geldi.ama para 750 falan diyor.1998 de sanırım 60 yada 70 tl lik bir faturaydı ödemediğim.

  • yoruldumamayorgundegilim  (28.08.14 14:13:05) 
seni bir avukat aramadığı sürece kafana takma bunu. sms'le falan olmaz. rahat ol.


  • camino real  (28.08.14 15:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.