[]

Poivy - Voip - Sabit telefondan arama

Poivy kullanıyorum bir süredir. 3 ayda bi €10 yükleyerek bedava konuşuyorum sabit hatlarla. Mikrofon kulaklık felan kullanarak. Ama normal ahizeli telefonla da arama yapılabiliyormuş.
Poivy kullanıp ta sabit telefondan arama yapan var mı? Varsa nasıl oluyor? Sitesini kurcaladım ama, sanırım Türkiye'de olmuyor, listede Türkiye yok. Ben mi yanlış baktım nedir.



 
sabit telefon seklinde usb telefon olmasin bahsettigin?
orn: www.hepsiburada.com

  • sourlemonade  (08.07.09 01:20:15) 
Hmm bu da güzel bi aletmiş. Poivy ile sorunsuz çalışacağını bilsem direkt alırdım.
Ama sorduğum bu değil, sanırım. Akrabalar kullanıyormuş, voip ama sabit telefondan arama yapıyorlarmış. Bu da olabilir bu tanıma göre lakin, poivy'nin account ekranında şöyle bi seçenek var:

Make VoIP calls from your fixed/mobile phone

Bunun olurunu soruyorum asıl.
  • mabl  (08.07.09 01:44:16) 
hmm o zaman direkt voip telefonlardan bahsediyorsun. cisco'nun, philips'in, siemens'in falan var oyle cihazlari.
www.hepsiburada.com

  • sourlemonade  (08.07.09 02:24:58 ~ 02:25:14) 
voip destekli modem veya voip cihazı işini görecektir. bunlara bildiğimiz analog telefonları takıp konuşabilirsin. mesela linkte verdiğim cihaz gibi. cihaz hem modem hem voip destekli. ama bu cihaz sadece telekutu ile çalışıyor. aynı cihazın açık olanlarını da piyasada bulabilirsin.
www.hepsiburada.com

  • mavikurbaga  (08.07.09 09:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.