[]

istanbuldan gaziantep özel araçla kaç saat sürer

günaydın millet

yakın arkadaşımın nişanı var ama kafamda deli sorular. uçak biletleri çok pahalı. az yakan hızlı kaçan bi arabam var. atlayıp gitsem dedim acaba kaç saat sürer? yol çok yorar mı? akşama oynamaya halimiz kalır mı?

bonus soru: antepe en yakın havaalanı olan şehir neresi? havalanı - otogar otogar-şehir merkezi transitleri daha mı yorucu olur?

 
Molalarla beraber 11-12 arası sürer.

Adana'ya bak. Oradan otobüsle 2 saat.
  • cakabo  (28.08.14 09:25:49) 
antepte havaalanı var zaten. in araba kirala road trip fantazin yoksa. 12 saat direksiyon sallamak sıkıntılı bir süreç ankaradan sonra otoban da yok bildiğim kadarıyla.


  • argent dawn  (28.08.14 09:38:58) 
Buradan oraya kadar araba kullanmak akil kari degil. Gecen bir arkadas iki kisi donusumlu kullanarak gitti, hasat oldu.


  • delifaruk  (28.08.14 09:41:42) 
direk antepe uçak bileti çok pahalı. bedava millerim var gidiş için yer buldum ama donüş için yer sadece adanadan var. onun için de nişandan sora otogar ordan adana otogar ordan adana havalimanı ooeehhh çok uzun ve meşakatli bi yol değil mi?


  • zenc  (28.08.14 09:46:37) 
antep otogar - adana otogar arası 2 saat. otobandan gidiyor diye biliyorum otobüsler, yol sorunsuz olmalı. adana otogar ile adana havaalanı arası ise 5 dakika kadar.


  • givemesomesubstance  (28.08.14 10:43:37 ~ 10:45:12) 
Adana Antep arası kısadır Adana dan Antepe rahat geçersin aklında bulunsun seç turizmden al biletini otobüsleri uçak konforunda reklamını yaptım ama neyse artık


  • besirzade  (28.08.14 10:48:33) 
Maras antep 45 dk


  • hocam fazla egon var mi  (28.08.14 12:13:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.