[]

Hey kızlar!

Ne iğrenç bi girizgah oldu lan. Neyse sorum kızlara, şimdi efenim benim boyum 1.70 ve göbeğim var bir miktar. Ve yıllardır yalnızım. Sizce yalnızlığım sebebi bu mudur? Çok mu itici geliyo size kısa boylu göbekli erkek? BU mudur herşeyin, yalnızlığımın sebebi, bu mu dünya nın adaleti!? Tanısanız çok seversiniz aslında ama kısa boyluyum ve göbekliyim deyu direkt kafadan eleniyorum zaar. Dürüstçe yazınız, biz bizeyiz burda.
Hayırlı geceler.

Not: Tipim fena değil.

 
bence hiç alakası yok. belki de kızların hemen üstüne atlıyondur ondan kaçıyolardır. belki de doğru insanı bulamamışındır. belki de üztümüzden bir kuş geçer.


  • biyik  (28.08.14 01:53:40) 
kısa boylu, kel ve göbekli seven çok kız tanıdım.
şans işte bunlar hep. o kızları bulman lazım

  • rayde  (28.08.14 01:55:17) 
Türk kızlarının boy ortalaması malum kısalıktan kaybettiğini sanmıyorum.
Arada olman kötü ya zayıfla ya da kilo al.
belki de tipin iyidir de ortamın yoktur ya da muhabbetin
  • acckr  (28.08.14 02:02:54) 
Yalnız olduğun için her kıza potansiyel sevgili olarak bakıyorsundur, fark etmeden öyle davranıyorsundur. Kızlar bunu fark ederler ve uzaklaşırlar.

Hepsine evli bacılarınmış gibi davran, onlar seni bulur.
  • harzem  (28.08.14 02:04:33) 
Alakasi yok. Her sey kafanda bitiyor. Eh simdi erkek olarak ben bunu diyecegim nolur kizlar mesaj atip saldirmasin bana. Bir kiz akilli akli basinda ve gercekten sevecek adami cok zor bulur bu bir. İkincisi de aslinda bulmak da mesele degil. Senin gibi adamlarin kilolu gobekli falan olmasinin sebebi aslinda o cabaya degecek birsey bulamaman suan. O yuzden aslinda bir hatun seni bulsa veya sen onu bulsan tum gobeginden falan kurtulacaksin yani sana dert olan seylerden. Boy da sorun 176 boyumla 184 kizla ciktim ve disaridaki insanlarin bakislari disinda gocundugum yetersiz hissettigim bir nojta olmadi. Boyle durumlarda ignorance is bless yersen.
Ama simdi bizim kizlarimiz degecegine karar vermeden bir islenmemis odunu alip ugrasmak istemiyor. Risk almiyorlar xogu zaman da kolaya kaciyorlar
Boya yapacak bir sey yok da sen o gibegi kasarsan iki uc ayda eritirsin aslanim. Bir de niyetini hemen belli etmeyip karsidan bi isaret beklersen tamamsin.
  • Solem  (28.08.14 02:22:05) 
Gobek tabii ki sorun. Cunku senin miskinliginin gostergesi. Boy sorun diil. Konusma tarzi, mimikler, fitlik, cekici surat hatlari falan boydan daha onemli. Yardir.


  • madeleine elster  (28.08.14 02:44:36) 
bence herşey kafa ve çenede bitiyor hacı. senin boylarında hatta daha kısa ve obez birisinin incecik bir kızla cıktığını biliyorum. kendisi arkadaşım. biraz böyle piç ve ortamcı tiplerdendir kendisi. ama hatunu yaptı çenesi ve konuşmasıyla. aşırı ekstrem bir durumun yoksa fiziksel görünüşün pek önemi yok.


  • false pretension  (28.08.14 03:14:18) 
kelli çirkinliği anlıyorum da, göbeğim var napıyım diye sormuyomusunuz gıcık oluyorum. sanki doğuştan gelen bişi göbek ve değiştiremezmişsin gibi. elenme kafalardan. spor yap aga, az ye çok mu zor. yıllardır yalnızım qızlar beni böyle qabul edin.

sonra sözlükte türk kızı yatakta bilmemnede kütük gibi de diye yazıyolar. erkekte tahrik edici bişi yoksa kızın nası tahrik olmasını bekliyosunuz ki.

imza: eski şişko
  • shiranai  (28.08.14 11:14:27) 
Fiziksel özellikler ilk intibada etkili ancak seni sen yapan diğer özelliklerin halin tavrın hayata bakışın vs ler o gözlerdeki intibanı alıp öyle yerlere koyuyor ki tahmin edemezsin,ben hep ilk gördüğümde etkilenmediğim çarpılmadığım kızlara aşık oldum, aura diye bir şey var arkadaşım


  • besirzade  (28.08.14 11:22:13) 
kelsin dimi bi de. itiraf et, hadi :)


  • [silinmiş]  (28.08.14 11:24:28) 
boy için üzülme, boyunu uzatamazsın da kısaltamazsın da. ama göbek erir merak etme. dış görünüş insanı etkiler ama önemli olan karakterdir. bir de insanlar gözlemlerime göre yüzü güzel olanı değil, fiziği güzel olanı güzel/ yakışıklı buluyorlar. tipin fena değilmiş, göbek erirse 10 numara olursun, rakiplerinin önüne geçersin. tipe bakan yok, acı ama gerçek. welcome to real world


  • rock n roll  (28.08.14 11:36:04) 
cevapları okumadım da, "aşk başkadır bunlardan" demeye geldim.
tek bir kere aşık oldum ve o kişi de göbekli ve kısa boylu idi. karşılık da alamadım üstelik :)
ki ben de beğenirim sağlıklı görüntüyü. fitliği. ama aşk, çekim, arzu bunlar başka bir şeyler. benim için böyle en azından.
kendinize güvenin. "kafadan eleniyorum" düşünceniz yüzünden kaybediyor olabilirsiniz.
göbeği kendiniz ve geleceğiniz için eritin. yoksa göbek gider ama kızlar yine gelmez, şaşar kalırsınız :)
  • icemint  (28.08.14 11:43:12) 
  • baldur2  (28.08.14 11:44:43) 
Alakası yok. Türk kızlarının ortalama boyu çalışmalara göre 162-165 arasında, medyan da o civarda. Bu da demektir ki kızların yarısından fazlasından uzunsun.

Ayrıca göbek de hatundan hatuna değişiyor. Bazıları sever, bazıları sevmez. Yani bunları birleştirirsek, kızların bir kısmı göbek ve boy nedeniyle istemeyen kız oranı o kadar da fazla değildir.

Standartlar yüksektir belki. Onları sağlayan kız oranını tutturamıyorsunuzdur.
  • aychovsky  (28.08.14 11:50:45) 
dostum dürüst olayım. kellikle göbekle alakası yok huyu suyu önemli diyenler çok optimist geliyor bana. yani bunu diyenlerle farklı yerlerde takılıyoruz sanırım ben böyle bir dünya görmedim. görünüş olayın %50'sidir. konuşmadan bir bakışla falan kızın ilk dikkatini çekmen lazım. sonrasında da birbirinizi tanıma prosesine giriyorsunuz. kızın hoşlanmasa bile konuşmaya niyetli olması lazım sana bakıp. olayın kalan %30'i ekonomik durumun,refah düzeyin,hayatının rahatlığıyla ilgili.%15 senin iyi biri olman kalan %5 de ıvır zıvır işte.


  • konskenkova  (28.08.14 15:16:09) 
boyun 170 den az değilse göbeğin sorun olmaz. göbek candır :) kısaca sorun göbekte değil, sende.


  • derz dolgusu  (01.09.14 01:23:55 ~ 01:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.