[]

sinir oldum.

4 yıldır görmediğim liseden arkadaşlarla dışarı çıktık bu akşam, ki en iyi arkadaşlarımdılar, ben çok mutluydum yani ama şimdi sinirden çatlıcam.
bodruma gitmiştim geçen hafta, sordular işte nere gittin falan, x,y,z dedim. arkadaşta liseyi bodrumda okuduğunda catamaranı soracaktım, katamaran dedim, -sizi ora almamışlardır ki dedi. 1. bunu o an anlamadım şimdi anlıyorum.
ikisi de mühendis sürekli fizik okumama çattılar ama sıradan işsizlik falan tepkileriyle değil. aşağılandığımı hissettim yani bir de mühendis bunlar. 2.
babam yalan dünyadaki rutkay aziz gibi bi tip, doktoruğu bıraktı şimdi resim falan çiziyo, kordonda görmüşler resim çizerken, demedikleri kalmadı. 3.
ben de sinirlendim, ne haliniz varsa görün diyip kalktım.

 
En iyisini yaptın bence. Ben olsam numaralarını siler, sosyal ağlardan da engellerdim.


  • goodyes  (28.08.14 00:44:01) 
belli ki insanlıktan nasibini alamamış tipler. Ne varmış kordonda resim çizmekte. Adamın ruhu onu yapmayı arzu ediyor. Kime ne herkes baban gibi asil kararlar veremez. O insanlar da ne seni ne onun ruhunu anlayamazlar. Kalkman yerinde bir hareket olmuş. Bir daha görüşmezsin olur biter. Bu işten kazançlı çıkan sensin. Katamaran ı bende anlamadım.


  • yün prenses  (28.08.14 00:44:31) 
insanlar 4 senede bayağı bi değişebilirler. boşver gitisn iyi etmişin. lise arkadaşlarından hayır gelmez derim çoğu zaman.


  • rayde  (28.08.14 00:47:06) 
katamaran mevzusunu tam anlamadım ama bi asagılama sezdim. 2.yi cok siklemedik. ama 3 gelince cok dogru bi karar vermişin. babanla ilgili terso bi kelimede alayi sikmen lazımdı.


  • all girls dream  (28.08.14 00:49:06) 
şuan lise arkadaşlarımdan çoğusu evlendi. Şimdi en samimi olduklarım mesajlarıma telefonlarıma cevap vermiyor. Hepsi hayırsız.


  • yün prenses  (28.08.14 00:49:09) 
katamaran gece kulubü gibi bi yer, ama ben de bilmiyorum. bilmediğimden gitmedim. sorayım dedim.


  • wishmaythşngs  (28.08.14 00:52:56) 
iyi yapmışsın hocam ben de yakın bi durumla 2 hafta önce karşılaştım ama öyle şeylere takılmam pek aksine dalga geçerim.

hatta yanımda benim gibi düşünen, liseden beri yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi dostum daha vardı makaramızı yaptık çayımızı içtik geri döndük.

herkes bi havalardaydı nasılsın kelimesini duyamadık bile herkes harıl harıl bişelerini anlatıp hava peşindeydi :)
  • delineron  (28.08.14 00:53:39 ~ 00:54:15) 
katamaran çoh iyi mekan da seni almazlar vs ne demek hacı? kafala bir kızı gel seni katamaran'a götüreyim de bakalım kimi almıyorlarmış? olay çıkartmasınlar bana... bu sene gördüm orayı manyak eğlendik. babana laf ettiklerinde kalkıp hemen gitmene bende sinirlendim insan bi iki laf çakarmış... ne kompleksli adamlarmış olm onlar.


  • herospower  (28.08.14 00:57:43) 
iyi yapmissin hacit, kafana bile takma.

katamaran da sikko bi yer bu arada, klas olmaya calisan apaci bi ortam. para verseler girmem.
  • she was my baby  (28.08.14 01:08:13) 
alla alla, onlara neymiş ki babandan? siktirsinler gitsinler afedersin.

ayrıca, mühendisim ama "mühendisim ben" edasıyla ortada dolaşanı anlamıyorum. anasını satıyim, adam odtüden, itüden boğaziçinden, koçtan, sabancıdan, bilkentten çıkmış, gene bi bok bilmiyor yabancı muadillerine göre, gelmiş ona buna caka satıyor. pislikler.. diyeydin "bizdeki üni eğitimiyle siz nasıl mühendis oldunuz ki zaten?" diye. bak benim lisansım iyi bir üni.den değil, ama yükseğim ve doktoram iyi üni.lerden, ünvan olarak yüksek mühendisim ama daha kendime mühendis diyemiyorum, makalelerim de var halbuse. niye? çünkü bizdeki eğitim cidden boktan. erkek arkadaşım da iyi bir türk üni.den mühendis çıktı, almanya'da master yapıyor, ebesi skldi çocuğun "biz mühendislik görmemişiz." diye, tamamen ezbere dayalı, "önceki senenin soruları var mı olm?" mantalitesine dayanan salak bir sistemdeyiz, hala gelip "mühendisim" diye övünen adam var ya la.. o değil de, bir de seninkinin tam tersi, ben doktoradayım diye lise arkadaşlarımın beni dışlaması var, o da ayrı mallık. ne kompleksli milletiz kardeşim? al sen gel o zaman yap üç kuruş paraya doktora? çoğu zaman sen üste para veriyorsun hatta, proje falan olmuyor. hayır yani şöyle düşünme "aa kıza bak la doktora yapıyom diye övünüyo" 1. bilsem başlamazdım, ciddiyim. 2. arkadaşlarım master-doktora yapmadılar, bazıları benimkinden bile dandik okullardan lisans derecesi aldı, benim 2-3 katım para kazanıyorlar şu anda -daha çok kazansınlar, bir şey demiyorum da, bana "aa cınım sen öğrencisieeaaaaan çok rahatsııııaaaannn.." demiyorlar mı, dövesim geliyor! adam sabah 9 akşam 5 çalışıyor, ben gecelerce okulda yatıyorum -okulda yastığım ve battaniyem var- o yüzden birisi senin bölümünle, eğitiminle, şununla bununla dalga geçerse siktir et, ki fizik en zor bölümlerden biridir, seni aşağılamaları saçma bir kere. üstelik bizim ülkemizde mühendisleri temel bilimlere (a.k.a. mat, fkb dersleri) hakim olacak şekilde yetiştirmiyorlar, havuz dersleri lise derslerinin saçma sapan varyasyonları şeklinde geçiyor, havuz dersi uygulaması saçma zaten, bölüme özel ders olmalı, sonra da gelip temel bilimci adama laf etmiyorlar mı, deli oluyorum deliiiii!!!! tabi böyle dedim diye sen de gaza gelip mühendislere laf etme XD çalışmayana aslında her bölüm zordur, çalışana ise kolay, o da var.

ayrıca, bir yere alınsan nolcak alınmasan nolcak, çok saçma yani? ne bileyim, bir tek bana mı saçma geliyor bir mekana alınmamak? sanki çok şikar matah, alt tarafı beton bi yer, içerde bir kaç kaşar var (kaşarın kadını erkeği olmaz) 3.sınıf bi dj var vs bir de ayakta durup dandik içki içip paranla skileceksin. alsalar nolur almasalar nolur amk? sinirlendim yaa
  • pasp  (28.08.14 01:12:36) 
iyi ettiniz!


  • compadrito  (28.08.14 06:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.