[]

Bu İş Olur Mu ve Cuma İstanbul'da Ne Yapalım

Merhabalar millet.

Olayı anlatayım, yorumlarınızı alayım.

Şimdi bir hatun var, Facebook'tan eklemişti beni çok öncesinde. Çok güzel, zeki, kültürlü, maşallahlık bir ablamız kendisi. Uzunca bir süre hiç birebir muhabbetimiz olmadı. İşte ben bir iki kere status altına yorum yazdım o kadar.

Ortak bir arkadaşımız kanalıyla durumu sorguladım sevgilisi olup olmadığını öğrendim. Var sanırım dedi. Bunu öğrenince ben köşeme çekildim. Üzerinden bir hayli zaman geçti.

Dün Facebook'ta Zeytinli Rock Fest'e gideceğimi yazdım. Aa ben de mi gitsem yazmış. Ben de tabii gel bekliyorum dedim ona. Sonra İstanbul'a geleceğini hem de tam festival zamanı geleceğini söyledi bana. "Festival mi ben mi karar ver" dedi geyik arasında. Ben de hastayım zaten şu sıralar, bunu bahane ederek anında iptal ettim festivali.

Özetle, ilk kez cuma günü görüşeceğiz. Ben hiç Adalar'a gitmedim demişti. Gidebiliriz birlikte; ama sıcak olur dedim. O zaman gitmeyiz dedi en son.

1- Şimdi, sizce bu işin olur'u var mıdır?

2- Bir de İstanbul'da cuma günü ne yapalım?

 
1- var

2- klişelerden şaşma çok orjinal planların yoksa

3-hatuna niye abla diyorsun?
  • efrasiyab87  (27.08.14 21:57:16) 
Klişe bile olsa ne yapacağıma karar veremedim. Yemek, kahve, tatlı falan çok mu sıkıcı olur acaba?

Tabii ki ona abla falan demiyorum da cins-i latiften bahsederken hatun, abla falan derim, anlatırken ağız alışkanlığı işte.
  • Thunder God  (27.08.14 22:18:44) 
ilk seferde bilindik yollardan yürü. Risk alma gereksiz yere.


  • efrasiyab87  (27.08.14 22:22:30) 
Kendine tick atma.

Kıza tick at.
  • [silinmiş]  (27.08.14 23:24:42) 
İstanbul'a geliyor'dan, başka bir şehirde yaşıyor diye anlıyorum? eğer öyleyse, sana İstanbul'da yapılacak olan ve klişe gelen tüm aktiviteler onun için güzel olabilir. daha önce adalar'a bile gitmemiş birisi için Jadore nasıl klişe olabilir ki?

Yardır gitsin ^^
  • dzingis  (28.08.14 11:57:56 ~ 11:58:13) 
seks kokusu alıyorum. kız vermeye geliyor ama alabilmek senin elinde tamamen.


  • fallthepieces  (31.08.14 22:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.