[]

Ev sahibinden yediğim kazık

Herkese merhaba, özellikle hukukçu arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Direk durumumu anlatıyorum: şu an kaldığım evin kirası 600 lira ve aidatı 150 lira. En başında evi tutarken ev sahibi aidatı da kirayla birlikte kendisine vermemi istedi ben de hiç durumdan kıllanmadan kabul ettim.

Iki gün önce öğrendim ki kaldığım evin aidatı aslında 150 lira değil 65 liraymış. Yani ben keriz gibi 20 aydır 85 lira fazla para veriyormuşum meğer ev sahibine aidat diye. Toplam 1700 lira yapıyor topladığımız zaman. 3 kira parası neredeyse

Henüz ev sahibiyle konuşmadım. Ayın 1inde yatırıyorum kirayı. Yarın arayıp kendisiyle konuşmayı düşünüyorum. Kafamda iki ay kira yatırmamak var. Siz ne dersiniz? Nasıl bir tavır takınmalıyım sizce. Ne tavsiye edersiniz?

500 dolar depozitom var bu arada içerde.

 
kafana gore is yapma. once bir sebebini ogren. belki mantikli bir aciklamasi yada sebebi vardir.


  • mayeskuel  (27.08.14 20:50:41) 
mayeskuel+1 kafana göre kiradan kesinti yapma.

kontratın 600 lira üzerinden düzenlenmişse; kiraları da banka yoluyla yatırıyorsan hiç endişe etme. fazla yatırdığın kısımları her türlü alırsın.
  • fever  (27.08.14 20:54:16) 
Güzelce konuş.Eğer anlamazsa anlayacağı dilden konuşursun.


  • yns  (27.08.14 21:01:43) 
kirayı eksik yatır, ama açıklamaya da sığdığı kadar bunu anlatan bir gerekçe yaz. bunu görünce sana dava da açamaz, bundan sonra da 65 ekleyip yatır hep.


  • prodeq  (27.08.14 21:14:27) 
cevaplar için teşekkürler. biliyorum arkadaşlar normalde aidat tabi ki yöneticiye verilir ama bu herif sen bana ver benim onlarla hesabım karışık dedi ben de ok dedim çünkü bir de yöneticiyle uğraşmaktansa bankadan yatırıp geçmek daha kolay geldi bana da.

bu arada apartman görevlisinin dediğine göre verdiğim aidatları da yatırmıyormuş adam kaç aydır, ben girmeden önce de aidat borcu varmış apartmana.

kontratta kira 600 lira yazıyor başka da bir meblağ yok. ayrıca bu kontrat biteli 8 ay oluyor ve bir daha kontrat yapmadık. kirayı internet bankacılığıyla ödüyorum.
  • mate soul  (27.08.14 22:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.