[]

gızlar goşung (ilişkide kriz durumu)

normalde gönül işleri kategorisine pek uğrayan biri değilim ama bu seferki sorun çok absürd geldi. konu şu; bir non-sevgili kız arkadaşım var. ben her ne kadar öyle olmadığını düşünsem de sevgilim kendisinin kadın meriç -devilred'in tabiriyle "nihal"- olduğunu düşünüyor. neyse bi ara ben bu kızımızla konuşurken "canım" demişim, bizimki de bunu hafızaya kaydetmiş. dün bi ara aynı kelimeyi kendisine karşı kullandım, ejderhaya dönüştü kız yav. stresli bi döneminde, onun da etkisi vardır illaki de öyle böyle değil resmen ağzıma sıçtı. üç kuruşluk attention whorelara kullandığım kelimeyi ona karşı kullanamazmışım vs. ben de üstüne gitmedim ama düşündüm bayaa "çok mu yanlış yaptım acaba?" diye. ne diyorsunuz, tepki aşırı değil mi?




 
Kızla el ele görmek bile aynı hitabı işitmekten/ karşı tarafa sarf edilmesinden daha az çıldırtırdı herhalde beni.
Başka sözüm yok hakim bey.

  • oranjlaturanj  (27.08.14 20:12:14) 
Bir erkek olarak hem aşırı hem gereksiz bulduğum ve tahammül edemediğim bi tepki fakat kadınlar arasında yaygın maalesef.


  • nereye bu gidis  (27.08.14 20:33:17) 
özel olduğunu ve özel hissetmeye ihtiyacı olduğunu söylemeye çalışmış kızcağız, arada olur öyle.


bunu da eklemeden geçmeyeyim madem hehe (bkz: meriç/@devilred)
  • devilred  (27.08.14 20:37:11 ~ 20:37:25) 
Ya yürüsün gitsin, kendileri sevgilileri olmayan erkeklere canım, bebeğim hatta aşkım diyorlar, erkek söyleyince kötü mü oluyor? Sen yanlış falan yapmamışsın klasik kezo tribi. Bir dahakine sadece ismiyle hitap et iyice kudursun. Hatta devilred'in entry'i gösterip nihal de.


  • i was made for you  (27.08.14 20:48:38 ~ 20:49:23) 
bence yangına körükle gitme. belli ki o gün canı bir şeye sıkılmış, minik bir kıvılcımla da patlamış. minik dedim ama biz kadınlar bu tarz ince detaylar konusunda çok hassasız. olur öyle arada. zamanla nabza göre şerbet vermeyi, doğru yerde doğru hitap sözcükleri seçmeyi öğrenirsin.


  • köstebek kurabiye  (27.08.14 21:28:40) 
ben de nihal muhabbeti nerden geliyo diye sorcaktım cevap verilmiş teşekkürler. yalnız devilred, meriçler hiç bir zaman zarara uğramaz oysa nihal uğradı hatta hayatı mahvoldu. meriçlikteki ince zeka ve çaba nihalde yoktu, nihalin olayı tamamen tesadüf eseri gelişti.

i digress...

elalemin kızına ne diye canım diyosun lan? çok istiyosan git o kıza istediğin kadar canım de hayret bişi? canım ne lan? bi daha deme. ha ben bunu hakkaten anlamıyorum. biz karı kız tarafı daha oynak olmamıza rağmen el erkeğine kolay kolay canım cicim demeyiz ya, ama erkekler bu kelimeyi çok rahat kullanıyor ve hiç hoşlanmıyorum bundan.

nohut hacıt yukarda sana saydırdım ama saydırdığım aslında sen değilsin. kız arkadaşının alter egosu gibi düşünüp okuyabilirsin ama, faydası olur :)
  • shiranai  (28.08.14 10:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.