[]

şu ürünü alsam sorunum çözülür mü sizce ?

merhaba galyalılar,

evimde wireless özelliği olmayan modem var ve sorunsuz kullanıyoruz. acaba wireless özelliği için yeni bir modem almam mı lazım yoksa şu ürün aynı işi görür mü?

www.hepsiburada.com

 
Anladığım kadarıyla bu alet sinyal güçlendirmek için, kablosuz modem almak gerekiyor yani.


  • i was made for you  (27.08.14 19:43:57) 
Bu işine yaramaz. Kablosuz modem al. Diğer türlü iki cihaz birden kullanman lazım.
Iki cihaz kullanırım dersen router Alman lazım. www.hepsiburada.com bunlardan biri.

  • sutlu nescafe  (27.08.14 19:47:00) 
access point olarak nitelendirilen ürünler var. Onlardan alıp modeme kablo ile bağlarsanız interneti kablosuz olarak dağıtıyorlar. ancak benim tavsiyem üstüne üç beş daha atıp eli yüzü düzgün bir wireless modem almanız yönünde olacak. Neden mi ? çünkü 1 cihazın yapacağı işi evde iki cihaza yaptıracaksınız. İki adet adaptör kablolar ışıl ışıl yanan iki cihaz olacak. Sorun çıkarsa şu cihazdan mı bu cihazdan mı diye araştırıp duracaksınız vs. vs. Gereksiz. yani ev için gereksiz. access pointler genellikle oteller gibi çok katlı binalarda her odadan wireless internetin çekmesi için kullanılırlar. Evde bir modem bir pc arasında wireless için kullanmak gereksiz bence.

Özetle güzel bir wireless modem alın. Modem alırken de ucuza kaçmayın. Bağlantı kalitenizde ciddi farklar yaratabilir. Güzel bişey alın uzun yıllar kullanın.
  • maxhoper  (27.08.14 19:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.