[]

ben hallederim diyen psikolog

selam.

buradan iki arkadaşa bütün hayatımı anlattım. dinlediler. kısa süre konuştuk. sonra normal olarak diyalog devam etmedi. haklı olarak. ikisine de tekrar çok teşekkür ederim.

bana psikolog lazım. erkek. benim için yazmayı bırak düşünmesi çok zor olan şeyleri yazdım. bana doğruyu gösterecek, ayakta tutacak, anlayacak ve ne yapacağımı söyleyecek bir psikolog lazım.

bunu yaparım diyen bir psikolog varsa (ama olayı öğreneyim merakıyla değil, sürekli olarak devam edebileceğimiz, hayatıma ortak olacak biri) lütfen özel mesaj atsın.

bence normal olarak kimse bunu yapmaz. neden yapsın.

ama ciddi sıkıntılarım var. sadece okb değil. dini. cinsel. her adımımda.

bana yardım edebilecek, çözebilecek varsa. ki bu koşulları da bilerek. bi yazsın bir zahmet.

-----

kesin çözüm olacak diyen, saatli değil de anlayıp çözmeye yönelik tedavi edecek bir psikolog diyeyim.

istanbul anadolu yakası. ücret makul lütfen.

----
iyi akşamlar.

 
psikolog'un yapacağı psikolojik danışma-psikoterapi en az 10 seans olmalı ve her seans da 1 saat civarı sürmeli ki sizin sorununuza faydalı olabilsin.

kusura bakmayın ama bunu, bu mesleği profesonel olarak yapan birinden istemeniz çok saçma. ki belirttiğiniz sorunlarınız da çok hafif sorunlar değil. Bu kadar vakit ayırıp sorumluluk alacak birine sembolik de olsa bir ücret ödemeniz gerekir.

bu talep bakkaldan bedava bişeyler istemenize benziyor. " bi zahmet " böyle saçma sapan taleplerde bulunmayın. Psikologluğu güzin ablalıkla,sanal öğüt vermeyle karıştırmayın.

ayrıca duyurularınıza baktım. Bİr sürü alışveriş sorusu sormuşsunuz. Yazdıklarınızdan psikologa para ayıramayacak bir durumunuz görünmüyor. Enayi mi arıyorsun anlamadım
  • empedokles  (27.08.14 19:11:01 ~ 19:15:06) 
haklısınız. özür dilerim.

kesin çözüm olacak diyen, saatli değil de anlayıp çözmeye yönelik tedavi edecek bir psikolog diyeyim.

istanbul anadolu yakası. ücret makul lütfen.

hayır enayi aramıyorum. aileme bi de bu konuda yük olmamak isteeğim. çok şükür kötü durumda değiliz. konu bu. evet ayarlayıp ücret ödeyebilirim yanlış ifade ettim kusura bakmayın.
  • brad pitt  (27.08.14 19:15:45 ~ 19:17:21) 
bende eski duyurularını okudum 'psikaytra da psikoloğa da gittim düzelmedi.'

demişşsin.
  • all girls dream  (27.08.14 19:40:11) 
empedokles +1

hadi diyelim öyle bir psikolog buldunuz. (ihtimal vermiyorum) hiçbir şekilde verimli olmaz. normal bir seanstaki etkiyi sanalda elde edemeyiz. ciddi sorunlarınızı güzin ablalar halledemez.
  • empati kuramayan psikolog  (27.08.14 19:41:06) 
bunu yaparım diyen psikolog varsa, bilin ki o psikolog değildir.
hiçbir ruh sağlığı uzmanı size ne yapacağınızı söylemez. terapi öyle bir şey değil.
öfkem size değil, ama, son zamanlarda ne yazık ki ciddi bir bilgi kirliliği var. ruh sağlığı popülerleştikçe ortada dolaşan yanlış bilgiler artıyor. ve mesleğin saygınlığı zedeleniyor.
velhasıl, yaşam koçluğu diye bir şarlatanlık var bilimsel olmayan, belki o sizin aradığınızdır.
  • pinkket  (27.08.14 20:04:49) 
psikologla danışanı arasında belli bir sınır ve tedavi sınırı olmalıdır. o yüzden bu dediğiniz şekilde bir yol size faydalı olmaz.


  • m7rv7  (27.08.14 20:21:10) 
Arkadaslar gerekli cevaplari vermis. Ek olarak cbt deneyebilirsiniz diyorum. Zaman bulursam yonlendireyim


  • hkku  (27.08.14 20:29:17) 
duyuruyu silmem daha doğru olur çünkü yanlış anlaşılıyorum. yanlış ifadelerimden dolayı ama.

cbt ne bilmiyorum. bilişsel davranıcı terapiymiş. hala bilmiyorum :)

size haksızsınız demiyorum. ben de normal olarak devam edebilmek, sevmediğim şeylerden kurtulmak istiyorum. insanların ne dertleri var benim sorun ettiğim şeylere bak da diyorum. kusura bakmayın o açıdan.

para konusu için özür dilerim.

ben kesin olmayan bir şeye başlayamadığım için ve sözle bir şeyin olmayacağına inandığımdan ötürü işte. ama çözülsün de istiyorum. sonuçta ben yaşıyorum.
  • brad pitt  (27.08.14 20:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.