[]

Almanca'dan Ufak Bi' Çeviri

Bi ürün alıp iptal ettim fakat para halen -XXX TL olarak duruyor. Param ne zaman dönecek acaba :D ?

"
Amazon.de
Mein Konto Amazon.de
Nachricht vom Kundenservice
Guten Tag Herr Demiral,

vielen Dank für Ihre Anfrage an Amazon.de und den sehr netten Chat.

Wenn Sie bei Amazon.de oder Amazon.de Marketplace eine Bestellung aufgeben und die Zahlungsart Kreditkarte wählen, starten wir standardmäßig eine Abfrage an Ihre Bank. Es wird überprüft, ob die Daten gültig sind und die Karte nicht als verloren oder gestohlen gemeldet wurde.

Dabei wird eine Abbuchung über den vollen Rechnungsbetrag angefragt. Wir führen diese Abbuchung jedoch nicht zu Ende, es handelt sich um eine reine Sicherheitsabfrage. Ihre Kreditkarte wird bei dieser Abfrage nicht tatsächlich belastet.

Erst danach findet die tatsächliche Belastung statt. Normalerweise werden Reservierung und Abbuchung vom Kreditkarteninstitut entsprechend gekennzeichnet.

Bitte fragen Sie doch dort einmal nach. Sollte es sich tatsächlich um zwei Abbuchungen handeln, informieren Sie uns bitte über den folgenden Link. "

 
Diyorki (basit olarak cevirirsem)

"bize sordgunuz icin ve chat yaptiginiz icin tesekkür ederiz.

ödeme metodu olarak kredi karti kullanidiginizda standart prosedür olarak kredi karti bilgilerinizi kontol ederiz, kredi kartiniz calindimi ya da kayboldumu diye.

ücret düsmesi icin isleminizi tamamlayamadik cünkü belirtmis oldugunuz kredi kartinizdan böyle bir islem yapilmams gözüküyor.

Normalde kredi kartinda böyle bir ödeme kaydi bulunmus olmasi gerekiyor.

Tekrar kontol edin ve asagidaki linkten bize haber verin
"

Umarim dogru anlamisimdir, baska birinin de kontrol etmesinde yarar var
  • emrahday  (27.08.14 15:47:35 ~ 15:49:18) 
kredi kartiyla ödeme yaptiginda önce bankaya soruyorlar, kart calinti mi, gecerli mi, kayip basvurusu vs. yapilmis mi diye.

bu sirada ücret tahsilati icin bi talep gönderiyorlarmis. fakat bu islem tamamlandi parayi cektik manasinda degil, güvenlik prosedürü. bu sirada para falan cekilmiyor kartindan.

eger bu prosedürse sorun cikmazsa ondan sonra cekiyorlar parayi. zaten ekstrede de yazar ne tarz bi islem oldugu demisler.

bankana bi sor önce, eger iki kere cekilmis gözüküyorsa bize bi ulas yolladigimiz linkten demisler.
  • ben de  (27.08.14 15:56:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.