[]

Fahiş fiyat zamları hakkında

Merhaba,

Oturduğum semtte caddelerde park sıkıntısı olduğu için aylık olarak bir otoparka abone olmuştum 4 sene önce. Gayet de büyük bir otopark olduğu için iyi kötü kurumsal bir yapıları var denebilir. Derdim şöyle ki bu adamlar talep çok yüksek olduğundan her sene fiyatlara fahiş zamlar yapıyorlar.

İlk sene 25%
İkinci sene 20%
Üçüncü sene 25%
Dördüncü sene 20%

şeklinde bokunu çıkara çıkara ilk girdiğim tarihten beri fiyatı 3-4 senede ikiye katladılar. bu herifler gibi 24 saat hizmet veren başka rakip de yok, etraftaki şirketlerden de ciddi abone sayıları olduğundan tam bir tok satıcı durumları var. resti çekip ayrılacağım bu ay ama bu adamları bir yere şikayet etme hakkım var mıdır? (belediye, tüketici hakları vs) arada bir kiracı-ev sahibi ilişkisi olmadığını biliyorum. ama yine de yapabileceğim bir şey var ise adamları rahatsız etmek istiyorum.

teşekkürler

 
Pek yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor. İstedikleri fiyatı çekebilirler, beğenmeyen gitmez.

En fazla rahatsızlığı karşılarına daha ucuz bir otoparkaçarak verebilirsiniz :)
  • ruhi mucerret  (27.08.14 14:38:01) 
Eğer size max enflasyon oranı +%5 gibi bir taahhüt vermedilerse yapacak bir şey yok.


  • atom karincanin torunu  (27.08.14 14:44:16) 
Belediyeye otopark ruhsatı olup olmadığını sorabilirsin. Ayrıca, meskenlerde oturanların otopark ihtiyacını karşılamak belediyelerin sorumluluğundadır. Ben olsam bilgi edinme ile ilgili belediyeye "İmar Kanunu ve Otopark Yönetmeliği kapsamında ...... adreste oturanlar için nasıl bir otopark çözümlemesi yaptığını" sorardım.


  • fengari  (27.08.14 15:38:16) 
yakınlarda avm varsa oraya bırak :D


  • sevisgenturk  (27.08.14 16:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.