[]

ev eşyası alırken taksit

şimdi biz mobilya markalarının birinde (bellona, lazzoni vs vs) koltuk takımı, yatak odası takımı vs. beğendik diyelim taksitle alma imkanımız var mı? varsa nasıl? kredi kartı mı gerekiyor illa (kredi kartlarımızı iptal ettirmeyi düşündüğümüz için bu seçenek bize çok uymuyor aslında)? kaç aya kadar taksit yaparlar ki en fazla, 9 mu?


bir de yurt dışı kataloglarından, buradaki dekorasyon dergilerinden beğendiğim birkaç şey var (hatta burada bakarken de onlara uydurmaya çalışıyorum ama aynısını bulamıyorum haliyle), bunları mobilyacıda, marangozda yaptıramaz mıyız? onlar taksit yaparlar mı? hatta istanbul'da bildiğiniz böyle bir yer varsa gidip konuşayım hemen.


teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
Evkur gibi yerlerden senetle istediğiniz taksitle alabiliyorsunuz,fakat fiyatı katlıyorlar bayaa ..


  • yqzkrttpli  (27.08.14 12:55:43) 
fiyat değil de model önemli benim için. evkur'daki modeller pek zevkime hitap etmiyor ne yazık ki.


  • fraise  (27.08.14 12:59:14) 
Evkur'dan çok şikayet var zaten. Daha dün biri evkurmagdurlari.com'mu öyle bir site göndermişti. Hiç oralara uğramayın.


  • aychovsky  (27.08.14 13:04:34) 
aychovsky oradan uzak durmaya çalışıyorum zaten kesinlikle. diğer mobilya markalarını merak ediyorum ben :)


  • fraise  (27.08.14 13:06:15) 
doğtaş'tan 2 yıl önce kredi kartıyla 10 taksitle salon takımı aldık. Kredi kartı dışında da bir seçenekleri olduğunu sanmıyorum.


  • godsparticle  (27.08.14 13:12:50) 
  • saklisecilmemis  (27.08.14 16:24:33) 
  • saklisecilmemis  (27.08.14 16:25:17) 
genelde kredi kartına taksit yapılıyor ama bazı mağazaların kendi kredi taksit imkanı oluyor. yani sizin adınıza kredi mi ne çekip taksit yapıyorlar.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (27.08.14 16:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.