[]

Belgrad için 9 gün fazla mı?

Eylül ayında 1 hafta kaçayım diyorum cuma dan gidip pazar falan dönüş.

ancak şehir 2-3 günde bitiyormuş zaten. Belgrad vize istemiyor ancak bizde vize var o yüzden yakında şehirlere falan geçme durumumuzda olabilir.


 
Biraz fazla bence ama novi sad ya da niş'e gidebilirsin, hatta bosna'ya da gidip kalabilirsin.

edit: altta söylendiği gibi Makedonya da mümkün ama Üsküp hiç güzel bir yer değil. Gidecekseniz Ohrid'e gidin, orası da uzak biraz. Oraya gidene kadar Budva'ya falan bile gidebilirsiniz, biraz araştırın otobüs tren falan.
  • whoosie  (27.08.14 09:35:31 ~ 09:40:21) 
hırvatistan'a geçip kotor-budva yap direkt. zibil gibi otobüs var sırbistan'dan giden. (yollar ve otobüsler lüks değil)


  • brkylmz  (27.08.14 10:13:58) 
9 çok çok. Bosna da katılırsa rahat olur. Bi ülke daha katsan bile olur ucu ucuna.


  • esas itibariyle  (27.08.14 10:14:57) 
belgrad i iyi bi rehberle 2 gunde halledersin zaten o oadar boktan bi sehir ki niye geldim lan ben buraya bunun icin mi falan diyeceksin, o yuzden arkadaslarin dedigi gibi saraybosna yi da kat isin icine, hatta sana tavsiyem turla git. balkan turlaru yapan sirketler var sana saraybosna ve belgrad da gormen gereken her yeri rehberler esliginde gosteriyolar, ben oyle yaptim cok memnun kaldim tek basima olsam turdan ayri en az 10 gunde gezecegim yerleri adamlar 3-5 gunde gezdirdi.


  • rentts  (27.08.14 10:16:43) 
Çok fazla.

Sınırsız içki, dans, müzik tarzı şeyleri katmadan söyledim. Gezebileceğin o kadar yer yok. (tarihi yer, müze perspektifinden bakıyorum)

Diyorsan sınırsız içki, dans müzik tarzı şeyler için gidiyorum. 3 bile yetmeyebilir o zaman karakterine bağlı olarak.
  • secilmis uye  (27.08.14 10:19:18 ~ 12:04:10) 
EVet, çok fazla. Bence 3 gün iyi. rentts'e pek katılmıyorum, ben "İstanbul gerçekten Avrupa şehri olsa, Belgrad'a benzerdi" demiştim ve çok taşınasım gelmişti. Novi Sad'a geçsen de orası da bir günlük bir yer. Bosna'ya geçilebilir oradan.


  • aychovsky  (27.08.14 10:28:08) 
Hiç fazla değil, mükemmel bir yer Belgrad. Tabii kalkıp mükemmel eğlence, sınırsız içki, dans, müzik tarzı şeyler arıyorsan 3 gün yeter. İstanbul gibi sikindirik bir şehirden çok daha keyif alırsın. Sırf güzel restoranları 3 günde keşfedersin.


  • Nohut Bey  (27.08.14 10:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.