[]

Oldu bu is be cok mutluyum

Selamlar abiler ablalar,
Hoslandigim kiza acildim nihayet!
Birlikteyiz cok sukur. Yalniz bu kiz beni salak etmis durumda, aklim basimda degil.
Once arkadaslardan birine sevgilisi var midir falan diye sordum. Direkt yok, yillardir da yok dedi. Abi kiz 25 yasinda ve hic sevgilisi olmamis ben basta inanamadim. Yok hic olmamis yani. Boyle guzel narin kedi gibi bir sey. Ilk ciddi iliskisi olacak. Ben opunce falan rahatsiz oldu utandi anladim ki bayaa agirdan gidecegiz. Kizin agzini aradim hafiften iliskilere bakistir vb. Resmen akilli, sosyal, kusursuz, guzel ve tatli bir sey aklimi basimdan aldi. Modern bir ailesi var ama evlilik oncesi iliskiye sicak bakmiyor hic. O yuzden cevresindeki tiplerden bunalmis kendi kabuguna cekilmis. Ve buna ragmen reddetmedi hoslanmis benden =)
Daha once hic boyle bir kizla karsilasmadim. Nasil olur simdi ne yapilir? S.cip batirmayayim..Nolur bana bir sey diyin..

 
Kıskançlık yapıp daraltıp boğaltma. Bir de ilk sen olmayabilirsin, çok inanma.


  • dieselsingle2  (27.08.14 07:25:55) 
öncelikle hayırlı olsun mutluluklar :) madem ikiniz de birbirinizden hoşlandınız sakin sakin ilerleyin.


  • nick konusunda kararsizim  (27.08.14 08:31:35) 
(bkz: plan yapmayın plan)

taktik yapma. doğal davran. güven sev öp okşa falan. yapacak ortak bi şeyler bulun ki sıkılmayın. güzel yemekler yiyin. tatile gidin. gülün eğlenin. böyle şeyler.
  • i ve been mistreated  (27.08.14 09:03:56) 
oluruna bırak ve evet sakın kıskançlık yapma sıkma kızı ayrıca ağırdan almak istiyosa öyle yap.
bir de içini karartmak gibi olmasın da bu kadar toz pembe görme her güzelin kusuru vardır.
mutluluklar
  • heee  (27.08.14 09:35:48) 
Ferdi kardeşim sakin ol bi. Olmuş zaten. Olaylara, yaşadıklarınıza sınır koyma, dürüst ol ve sevdiğine saygılı ol. Ve her zaman pozitif ol.
Gerisi tanıştıkça gelecektir.
Yakışmış bu durum sana. :)
  • gece lampulu  (27.08.14 12:53:07) 
ah ferdinand, şu zengin koca avcısı kozdan sonra helal süt emmiş bir kız buldun ya cidden oğluma kız bulmuş gibi sevindim.

neyse lak lak yapmayı bırakırsak, kızı sıkma, üsteleme ve gerçekten ağırdan git. iletişim söz konusu olduğunda açık ve samimi ol. ayrıca çevremde -özellikle üniversitede- böyle kızlardan çok var. tüm bu muhteşem özelliklere sahip ama cinsel bakımdan hazır olmadığı ve bu bakımdan çevresindeki erkeklerden baskı gördüğü için erkeklerden uzak durmuş.

ama gene de dikkatli ol. ilişkiler konusunda deneyimli olmaması aynı zamanda dezavantaj. çünkü şu an bir ilişkide ne yapmaması ya da yapması gerekiğini bilmiyor da olabilir.
  • you are my lethe  (27.08.14 13:24:06) 
Boku yedin kısaca.Sen daha dur bu iyi günlerin oğlum.


  • yns  (27.08.14 21:17:01) 
Yeğen ZAMAN demişler herşeyin ilacına.


  • yns  (27.08.14 21:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.