[]

Yalnızlık.

ben 17 yaşında bir erkeğim ve yalnızım. dış görünüşüm ile ilgili problemim yok aksine tip olarak iyi görünüyorum ama şöyle bir zıtlık var ki şimdiye kadar bir kızın elini bile tutamadım.
o kadar istiyorum ki aşık olmak, gözlerinin içine bakabilmek, öpüşmek, sevişmek... cidden kafayı yemek üzereyim. "ergen" diye nefret söyleminde bulunmaktan başka tavsiye verecek olanlarınız var mı? çünkü yalnızlık yavaş yavaş delirtiyor insanı...



 
ergen demek nefret söylemi değildir. evet ergensin. 18ine girincede reşit olacaksın.

daha gençsin bırak 17'yi 27'sinde 37'sinde hiç sevgilisi olmamış, kadın eli değmemiş insanlar var. evet yalnızlık kötüdür ama senin aradığın şey şefkat bence. hayatta herşey rasgele bir düzen içersinde devam ediyor. sosyalleşebileceğin yeni insanlarla tanışabileceğin şeyler bulmalısın :)
  • false pretension  (27.08.14 03:21:14) 
azcık bekle bu yaşta sevişip sonra ortada bırakıyosunuz kızı.
aklın başına iyice gelsin ne yapacağına ne okuyacağına karar ver üniversite de zaten oluyo bu söylediklerin..
lise de bunları yaşayıp milletin günahına girmeyin.
yaşayanlar pişman.
  • heee  (27.08.14 09:37:43) 
heyecan yok. 17 yaş öyle geç değil. olacak bir şeyler. klişe gelecek ama kadınları önce insan olarak görür ve öyle davranırsan hem sağlıklı ilişkiler kurarsın hem de sen daha az üzülürsün..

ayrıca nefret söylemi ne alaka ya.. ergensin işte. :)
  • twelfth  (27.08.14 10:40:06) 
olur öyle ergenlikte

yaşın daha genç
yavaş yavaş bu işler sonra bıkarsın.
  • makmuhdevmem  (27.08.14 13:56:41) 
acaba sen ortamların en popüler, en güzel kızlarına kitlenip kalıyor olabilir misin?

bak ergensin diye söylemiyorum ama o yaşlarda hepimiz sınıfın en güzeline/en yakışıklısına kitlenirdik, diğerlerini gözümüz görmezdi pek. birazcık daha geniş baksan çevrene? kendi haline bir çocuksun belli ki, kendi, haline takılan kızlara baksan biraz da?

bir de kızlara hepsi aynı şeylerden hoşlanırmış, hepsi aynıymış gibi davranma. kız olsun da noolursa olsun diye tavlamak maksadıyla yaklaşanı kilometre öteden anlıyor hepsi. iyi niyetle yaklaş, insanla konuştuğunu unutmadan yaklaş, "seninle zaman geçirmekten zevk aldığım için daha sık görüşmek istiyorum", şeklinde yaklaş. seks meselesini de zorlama. kaçarlar. ama onlar da merak ettikleri için, olacağı varsa olur.

ha bir de, az daha gelecek zamanlara yatırım olarak söylüyorum, yattığın kızı koşup herkese anlatma, kızların da kulağına gider mutlaka, tam öküz olursun kızların gözünde, iyice şansın kalmaz.

yani ortamın yıldızına değil, geri kalan %90'ına da bak, orada "ah bi erkek arkadaşım olsa" diyen tonla kız var. seninle sevgili olması için kandırıyormuşsun gibi davranma (çiçekler, çikolatalar, şiirler vs yapma, o yaşta hem götü kalkabilir, hem de 2 saniyede kimsenin o kadar aşık olmayacağını bildikleri sahte duruyor), hepsi anlıyor. samimi davran, ve seks konusunda acele etme. sana abla tavsiyesi olsun bunlar.
  • eye snap  (28.08.14 15:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.