[]

ucak korkusu icin xanax almak tehlikeli midir..

Selamlar...




 
aldıktan bir saat sonra gözlerini zor açık tutarsın. eğer kısa bi yola gidiyosan zararı bir hayli sersem halde uyanıp gitmen zorunda olmak.


  • mula  (26.08.14 23:02:40) 
xanax alıp napıcan. al bi tane tesbih şakır şakır çek


  • maresalx  (26.08.14 23:03:17) 
daha hafifi atarax vermişti annem bana da yutmamıştım ben onu da deneyebilirsin.ama en azından eczacıya falan danış bence xanax için


  • high hopes of the sozluk  (26.08.14 23:06:47) 
3.5 saat ucucam bayaa korkuyorum. Baska ilac var mi kullanabilecegim ?


  • chezsoi  (26.08.14 23:08:09) 
Xanaxla cicek gibi olursun ama cok derin uyutur xanax, denildigi gibi sersem olursun ucaktan inerken, pasaport polisi ile muhatap olirken. Bence ilac alma cunku seni ucakta rahat ettirecek kadar kuvvetli ilaclarin tamami uyuracak seni. Cok kor kutuk olmayacak sekilde bir kac duble bisey ic, (bira degil) viski veya vodka. O rahatlatir seni.


  • fengari  (26.08.14 23:21:51) 
atarax'ın şurubunu deneyebilirsin. panik zamanlarımda çok yardımcı oluyor. şurup olduğu için dozunu da ayarlayarak içersin hem.
eczacıya git böle böle derdim var de yardımcı olurlar.
ama xanax alma bana kalırsa.
  • rayde  (26.08.14 23:23:58) 
Atarax aslında bir alerji ilacı, uyku getirsin de uçakta zıbar diye veriliyor. Yoksa sakinleştirici bir etkisi kesinlikle yok. Bunu bir kutu Atarax ile "Lanet olsun bu haplara" diye küfrede küfrede Kolombiya'ya gitmiş bir kişi olarak söylüyorum. Heyecanı engelliyor ama büyük korku karşısında Bonibon oluyor o haplar.

Ben Passiflora haplarından alıyorum. 2 saat önce bir tane, bir de 45 dakika önce bir tane. O zaman milleti bile rahatlatıyorum, "Siz hostes olsanıza" diyen bile oluyor. Ama dikkat etmek gerek, Passiflora Mood olmasın. O günde bir tane alınabiliyor ve hiç bir işe yaramıyor. Sakinleştirici sonrasında akşam erken uykum geliyor, o kadar. Yoksa uçakta zırnık kadar uyuyamadığım gibi, sonrasında da bir uykum gelmiyor. Ki günde 10 saat uyumadan kendime hayatta gelemem ve sabahları 3 tane alarm kuruyorum uyanabilmek için (normal zamanlarda, sakinleştirici falan olmadan - uyumaya ve uyanmamaya ne kadar meyilli olduğunu anlatmaya çalıştı şair burada) Tabii, ikimizin bünyesi farklıdır, bunlar size zarar da verebilir.

İçki sıkıntılı oluyor bende, zaten yol tutması yaşayan bir insanım. ( ki sadece merakımdan yol tutması ve uçak korkusu ilişkisini bilimsel olarak araştırmaya başladım. Sonuçları ilk burada paylaşacağım) Uçak yukarıda dönmeye kalktı mı korkunun üstüne bir de "Anam, yere düşmeden önce kusarak mı öleceğim" çilesi başlıyor. İçki ile iyice tutabiliyor ve içkinin etkisi çabuk geçiyor. Yukarıda heyecandan ve korkudan zınk diye ayılıyorum, sonra yine aynı korku. Bu sefer içtiğim için ilaç da alamıyorum, sonrası yine aynı ecel terleri.

Xanax çok çok ağır kalabilir uçak korkusu için.
  • aychovsky  (26.08.14 23:27:49 ~ 23:37:29) 
Alora yazan bir ilac vardi bende, pasiflora kuru ekstresi diye... 1 tane ictim hafif uyku yapti ama ucaga binince korkudan zink diye ayildim. Icki bana da dokunur...


  • chezsoi  (26.08.14 23:46:14) 
Alora, Passiflora haplarının aynısı gibi. Ben kullanmıştım ondan uçağa binerken. Ondan iki tane alıyorum ben ama doktor değilim, öneremiyorum. En fazla "Ben bunu yapıyorum" diyebiliyorum.


  • aychovsky  (26.08.14 23:51:08 ~ 23:51:51) 
Bir tane almistim ben.. eczaci 2 demisti ama.. ben ilactan da korkarim biraz :)


  • chezsoi  (26.08.14 23:53:27) 
hocam uçak fobimi lustral'le yendim. süper korkum vardı 5-6 yıl bir sürü fırsat kaçırdım. hayatımın en büyük sorunuydu. 6 ay önce ispanya'ya gittim erasmus için 4 saat süren bi yolculuk. uçuştan 4-5 saat önce 1 tane at hiçbir yan etkisi ya da başka bi negatifliği yok. sersemde olmuyorsun. ondan sonra 10'a yakın uçuş yaptım. benim açtığım sorulara bak göreceksin konuyu. Sakın korkma. şimdiden iyi yolculuklar.


  • vericemparasını  (27.08.14 00:31:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.