[]

yht ile istanbul'dan ankara'ya gidiş

cuma günü ankara'ya gideceğim yht ile gideyim dedim. bunların sitesi varmış bileti burdan aldıktan sonra çıktısını falan almak lazım ya da havaalanlarında olduğu gibi nüfus cüzdanıyla biletimi gardan mı alacağım?

bir de yht ile istanbul-ankara 4 saatmiş, otobüsle kaç saatki?

sormuşken şunu da sorayım; pendik garına nasıl gideceğim? ikametgah levent.

 
yarım saat önce kimliğinle gitmen yeterli. ben öyle yaptıydım konya-eskişehir yolculuğunda


  • itsonlyhumannature  (26.08.14 20:40:37) 
bilet int.'den aldıktan sonra kodu bile göstersen yeterli.telden gösterip girenleri bile gördüm. ama sen yine de gidip yirmi dakika önce gardaki gişeden de bileti çıkarabilirsin.

ayrıca yol tam olarak bitmemiş. ilk yerlerde tren 50 ile falan gidiyordu. yol yht ile aslında 3,5 saat olarak planlanmış. düzelene kadar böyle artık.
  • suicidal ronin  (26.08.14 20:46:13) 
Yaklaşık 10 gün önce ankaraya seyahat ettim hızlı trenle. Bi daha da etmemeye karar verdim. Avrupa yakasından pendik garına ulaşım çok uzun sürüyor. İstanbulu pek bilmediğimden bu konuda ulaşım önerisinde bulunamayacağım. Kartal metrosunun son duraklarından birinde inip, taksiyle gitmiştim ben. Yol 4 saat sürüyor ankaraya. İstanbul-eskilehir arasını son derece yavaş gidiyor tren.

Bileti bastırmanıza gerek yok. Görevlilere kimliğinizi göstermeniz yeterli, sistemden kontrol edip geçişinize izin veriyorlar
  • isiz ajun  (26.08.14 21:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.