[]

sözlük'te mesaja cevap vermeyen insanlar

yeni trend bu mu? kimse cevap vermiyor.

biri sormuş mesela "şunu bilen varsa mesaj atarsa sevinirim"

google'dan giriyorum, kendi bilgimi ekliyorum, 10 numara düzgün bir cevap veriyorum bir paragraf heriften tık yok. bir "tşk" der insan.

bazısı geliyor "şu konuda yardımcı olabilir misiniz?" diye soruyor, son derece düzgün cevap yazıyorum uzun uzun tık cevap yok! bir bakıyorsun entry giriyor "şu yemek çok güzel ya" diye.

yazıyor sanan hatundur diyeceğim adam bunlar!

ne için soruyorsunuz yeşillendirin diye, olta mı atıyorsunuz olm belki hatun yazar diye.

 
yardım isteyen ya da aklıbaşında bi şey soran olursa cevap veriyorum da cevabı google'da olan ya da boş geyik yapanları pek sallamıyorum. üşeniyorum. benim attığım mesaja cevap gelmezse bi iki defa daha atarım. cevap yine gelmezse üzülmem herhalde. zaten çok kimseye mesaj atmıyorum


  • i ve been mistreated  (26.08.14 20:09:18) 
"şunu bilen varsa mesaj atarsa sevinirim" şeklinde sorana cevap vermiyorum. herkese tavsiye ederim.


  • sutlu nescafe  (26.08.14 20:09:28) 
ben bunlara kısaca 'orospu çocuğu' diyip tekrar iletişime geçmemeye çalışıyorum.


  • tolga asp  (26.08.14 20:10:13) 
ekleyeyim bir de senede en çok bir iki kişiye mesaj atarım. bahsettiğim, yardım isteyip istediğini alınca ölü taklidi yapanlar. yok valla cidden düşünüyorum hakikaten öldü mü diye. biri bir makine işleyişi hakkında bilgi istedi 10 numara anlattım "eyv" bile yok.


  • Lorik Cana  (26.08.14 20:11:10) 
eksisozluk.com

bu entrymin sebebi bu tiplerdir işte. teşekkür etmeyi ya da ne bileyim iki kelime cevap vermeyi gereksiz görüyorlar galiba. ya da cool olduklarını sanıyorlar. yazık tabi insan üzülüyor haliyle ne boktan adamlar var diyerekten.
  • dunden beri dimdik  (26.08.14 21:28:58) 
Benciller. Istedikleri olunca tesekkur bile etmeye useniyorlar neden cunku isleri halloldu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.08.14 22:17:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.