[]

Camasir makinesini calistiramadim.

Renklilet icin 40 dereceye getirdim fakat bir de fotodaki gibi program ayarlari var. onu cozemedim. Ne yapsam ki sevgili hanimlar?




 
hanım demişin çok kırıldım, bizim oralarda çamaşırı erkekler yıkar.
o sayıların her birinin karşılığı olan anlam makinanın üstünde bir yerde yazıyordur.
Örn:
1-kısa program
2-pamuklu
3-kazak
4-özbek
...gibi
  • sos fistik olsun mu  (26.08.14 15:11:15) 
evet, bunun bir anahtarı olması gerekir çözmelik, yoksa modeli markayı yazın.


  • whoosie  (26.08.14 15:13:13) 
Makinenin modelini nette aratip neyin ne oldugunu ogrenebilirsin. Bu sekilde kimse bilmez. Ama mantiken su var, o tekerlegi timer gibi dusun ne kadar cok cevirirsen o kadar uzun yikar (uydurma mantik)


  • neira  (26.08.14 15:13:15) 
bizim eski aeg lavamat'a benziyor. zaten mantık da aynı galiba. o düğme bir timer gibi evet. makine çalıştıkça kendi kendine dönüyor. lavamat şöyleydi:

1. ön yıkamalı
2. ön yıkamasız
3. durulama
4. boşaltma sıkma

yani 1'e getirip başlatırsan ön yıkamalı başlar, düğme dönüp 2'ye gelince ana yıkamaya geçer. yıkar yıkar, bu arada düğme döner, 3'e gelince deterjanlı suyu boşaltıp durulamaya başlar, düğme döner 4'e gelince suyu boşaltıp sıkar vs.

ön yıkamasız istersen doğrudan 2'ye getirirsin ana yıkamadan başlar. ama hangi sayının ne olduğu da makinenin kapağında yazar.

muhtemelen bir yerlerde şifre çözücü vardır. yoksa google'dan marka model kullanım kılavuzu arattırın.
  • kibritsuyu  (26.08.14 15:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.