Giriş
(3)

Yunanistanda araba kiralama

whisky
Yunanistana gidip araba kiralayanınız oldu mu hiç? Turing klübunun 200 küsür ytl ye kaktırdığı uluslararası ehliyet diye bir olay var ama sanmıyorum ki Türklerden başkasının bundan haberi olsun. Türkiyeden alınan ehliyet ile kiralamada sorun çıkar mı?
Yunanistana gidip araba kiralayanınız oldu mu hiç? Turing klübunun 200 küsür ytl ye kaktırdığı uluslararası ehliyet diye bir olay var ama sanmıyorum ki Türklerden başkasının bundan haberi olsun. Türkiyeden alınan ehliyet ile kiralamada sorun çıkar mı?
0
whisky
(07.07.09)
ben avrupa genelinde hali hazırdaki ehliyetim ile bir çok kere araba kiraladım ve hiç bir sorun çıkmadı. Ancak Yunanistan'da kiralamadım belirteyim hemen.
0
thefin
(07.07.09)
türk ehliyeti ile tüm AB üyesi ülkelerde kısa süreliğine araba kiralayabilirsin..
0
sekosoft
(07.07.09)
ehliyet konusunda bilgim pek yok, benim turk ehliyetimle avusturya'da paşa paşa kiraladım filan. da. kiralamak için autoeurope.com u tavsiye ediyorum.
0
zkurmus
(07.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.