[]

Aracınızın temizliğini nasıl koruyorsunuz ?

Konuya dair bir sürü forum benzeri siteler olsa da yazılanlar çoğu zaman ya 5-6 yıl öncesine ait ya da birbirleriyle tutmayan birinin işe yarar dediğine öbürünün hiç bir faydası yok dediği karmaşa içeren kaynaklarla dolu.

belki ilk göz ağrım olduğu içindir ama temizliğine önem veriyorum aracımın. mesela garaj imkanım olmadığı ve araç gölgede kalmadığı için güneşten nasıl koruyabilirim. boya koruma zaten var ama iç döşemelerinin çatlamaması için ön ve arka cama folyo karton koruma koysam zararı var mı yok mu ?

onun haricinde cam temizliği için ne tavsiye edersiniz? cam siller'in leke bıraktığını ve kireçleme yaptığını duydum, doğru mu bilmiyorum.

aklınıza gelen ne varsa temizliğe dair yapılması gerekenlere dair yazabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

 
İç döşeme için satılan ürünler var, yağlayıp çatlamalarını solmalarını engelliyorlar. Hatta arabamda da duruyor, gerçi hiç kullanmadım ama..

1-2 hafta kullanmayacak olursam yazın folyo kullanmayı düşünebilirim. Bunun ne zararı olacağını çözemedim ama..

Cam için de buğuyu önleyen bir ürün vardı. Onun da markasını unuttum. Ama genel olarak temizlik konusunda Megiuras marka ünlüdür.

Son olarak aracın en fazla yıpranacak yeri kaportası olacaktır. Bu metal aksamun üstünde kuş pisliğini uzun sürem bırakmaman yararına olacaktır.
  • twelfth  (26.08.14 13:58:11) 
Bauhaus'ta örtüler var tüm aracı kaplayan onlar işe yarıyor.


  • heritage  (26.08.14 14:10:29) 
hetitage; örtüler şiddetle uzak durulması yönünde tavsiye ediliyor. çizmesi bir yana yoğun sıcaklıkta daha çok ısınmasına neden olduğu söyleniyor.


  • tekil3.şahıs  (26.08.14 14:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.