[]

şöyle bir erkeğe doğum günü hediyesi - seçenek çoook!

kendisi bir zamanlar çok çok yakın olduğum, aramızda hafiften bir hoşlaşmanın olduğu ama sonrasında sadece arkadaş olduğumuza kanaat getirdiğim bir kişi. bunu belirtiyorum ki yanlış yerlere çekilecek bir hediye almayayım. gerçi bu konuda aramızda oldukça bir rahatlık var. yaklaşık 1 yıldır farklı ülkelerde olduğumuz için görüşmüyoruz, arada facebooktan konuşuyoruz.

önümüzdeki ay oraya gidiyorum ve hemen 1-2 gün sonrasında bunun doğum günü partisi var. elim boş gitmek istemiyorum. kişinin profili şöyle:

- 29 yaşında, bıcır bıcır kıpır kıpır bir alman
- fotoğrafçı, "media designer"
- aşırı derecede sportif. yüzme, fitness, yamaç paraşütü, bisiklet, hepsi günlük olarak yapılıyor. tamam, yamaç paraşütü sadece hafta sonları.
- motoru var, arabası var, sürekli uzun yolculuklara çıkmayı sever.
- kamp, ourdoor sporlar özellikle ilgi alanıdır.
- yemek yapmayı, yeni tarifler denemeyi, mutfakta vakit geçirmeyi çok sever.
- bir rock grubu var. elektro gitar çalar. 2-3 ayda bir konserleri olur.
- sık sık partilere gider, drum & bass bağımlısı.
- küçücük olan evi de sportif olarak dekore edilmiş. kırmızı-gri-siyah ağırlıklı, duvarlarda kendi abstract çalışmaları var.

ben ne alayım, ne yapayım şimdi buna? açık kapı çok da, aklıma bir şey gelmiyor. hazır daha burdan yeni gitmiş olacakken türkiyeye özgü bir şey götürmek de geldi aklıma, mesela ölüdenizdeki cam yamaç paraşütü süslerinden, ama zaten ekimde kendisi geliyor ölüdenize.

 
yabancı dile çevrilmiş/yabancı dilde yazılmış "türk mutfağı" tadında bir yemek kitabı olabilir mi? bu niteliklerde iyi bir kitap var mı bilmiyorum ama öyle aklıma geldi.


  • kül  (26.08.14 13:37:34) 
bütçenizi ve yakınlık derecenizi bilmiyorum ama bu kadar çok hobisi olan birisine de bir çok şey alası geliyor insanın.

bir bundle yaparak içine şunları koyardım ben olsaydım,

+ güzel bir pusula (cep saati gibi olanlardan, klasik dizayn).
+ retro bir fotoğraf makinesi (zenit falan olabilir).
+ abstract çalışmalarını dijital ortamda mı yapıyor bilmiyorum ama bunlar için özel kalemler ve fareler satılıyor.
+ kamp setlerinden alabilirsin (içerisinde çadır, mat olmayanlardan hani kamp tüpü, kazmak ve çakmak için temel aletler vb gibi olanlardan).
+ spor aktivitelerini takip etmek için bileğe takılan elektronik cihazlar var (kalp ritmini, mesafeyi vb. gibi takip eden).
  • givemesomesubstance  (26.08.14 13:37:34) 
bence pestemal super bir hediye olur, normal havludan hafif olan su modern havlularin onculu ve otantik versiyonu olarak bence hem kullanacagi hem de hep seni hatirlatacak bir hediye olur. ayni sekilde buldan bezinden bir cesit scarf, bandana, pashmina da cok kullanisli olabilir.


  • mavicorap  (26.08.14 13:45:56) 
victorinox derim


  • joe dalton  (26.08.14 13:46:52) 
Hediyeyi bilmem de sen bence bu çocuğu kaçırma. Çocukta yok yok ülen?


  • osurdum  (26.08.14 13:50:01) 
kola takılan tam donanımlı bir nabız ölçer.


  • neferkitty  (26.08.14 14:10:38 ~ 14:10:46) 
gittiğinde sorsana kadın versiyonu var mıymış, o ne lan?! :O

valla ilk olarak bütçeyi bilmek lazım tabii ama mesela benim aklıma kilim desenli gitar askısı geldi. yani şöyle bişeyler:
binglishart.com

yaptığı müzik tarzıyla da alakalı olarak zevkleri değişebilir ama, sevmeye de bilir...
  • loveinaflipbook  (26.08.14 15:05:13) 
cep matarası.


  • prompter  (26.08.14 16:07:52) 
www.buldumbuldum.com

kararsızsan şuradan hediye seçeneklerine bakabilirsin. kişiye özel hediye de yaptırabilirsin, ilginç tarzda hediyeler de bulabilirsin. kargosu da hızlı. 2 gün içinde adresine yolluyorlar. ben birkaç defa almıştım ve gayet memnun kaldım. tam da arkadaşının kişiliğine uygun hediyeler var.
  • asisedef06  (27.08.14 10:56:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.