[]

Anneye hediye

Merhaba dostlar;

Bayram değil seyran değil ama anneme hediye almak istiyorum. Bu illa elle tutulur bir hediye olmak zorunda değil, bir eğitim gibi birşey de olabilir.

Annem anadolunun bir şehrinde babamla yaşayan lise mezunu ama kendini geliştirmeyi,okumayı çok seven biri.

sizce ne yapayım, ne alayım de onu mutlu edeyim?

 
bence elle tutulur bişey olmasın. vaktiniz varsa sizin de dahil olduğunuz tam gün bir etkinlik olsun. kahvaltı+bogaz turu+konser gibi.

edit: pardon ya, 'anadolu yakası' okumuşum. bence kapadokya turu gibi bişey alabilirsiniz bütçenize uyarsa.
  • manuel mandalina  (26.08.14 11:01:16 ~ 11:03:03) 
O zaman annenizin neye yatkınlığı varsa onla ilgili bir kurs hediye edin derim, gidebilecekse tabi ki.

Hatta mümkünse beraber seçin, süprizi kaçar belki biraz ama istediği bir şey olur. Muhtemelen ne gerek var oğlum diyecek ama siz ısrar edin, param bol diyin gerekirse :)

Aslında istanbuldaysanız ve de anneniz istanbulu fazla bilmiyorsa bir iki günlük bir tura çıkabilirsiniz beraber. Tur derken şirketin düzenlediği değil, sadece ikinizin olacağı. Müzelere gidersiniz, boğaz turu yaparsınız, kahvaltı yaparsınız boğaza karşı, akşam yemeği yersiniz. Çok mutlu olur. Hem çok pahalıya da gelmez. Tabi ki bu annenizin vakti varsa olur.
  • fakyoras  (26.08.14 11:06:21) 
eger muzige ilgisi varsa size bir kitap onerebilirim, evin ilyasoglu'nun tarih boyunca muzik kitabi gercekten cok basarili bir kitap. zaten boyle kocaman birsey meydan larousse gibi, kitapta bahsedilen muziklerden orneklerin oldugu cd ler cikiyor icinden bir de, tadina doyulmuyor. gavurlarin coffee table book dediklerine benziyor biraz, bence super bir hediye. bir de tabi fidan diktirme, cydd'ye bagis sertifikasi falan gibi seyler var.
eger kurs derseniz biraz klasik olacak ama iyi bir ingilizce kursu herseyi ezer gecer. devaminda da bir gavurla konusma dersi ayarlarsaniz daha da super olur, tabi birkac ay sonra.
pardon ismi yanlis hatirlamisim,
(git: www.idefix.com
  • mavicorap  (26.08.14 11:18:03 ~ 11:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.